Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Комби модели

В Kombi моделите от Volkswagen Лекотоварни автомобили ще намерите място не само за вашите колеги, а и за багаж и друг товар.

 

 

Caddy Kombi

Професионалист във всяка област.

Никой друг автомобил в този клас не съчетава така перфектно качества като мултифункционалност, гъвкавост и здравина, както Caddy Kombi. Интериорът е изработен от здрави и износоустойчиви материи и предлага възможност за до 7 места за сядане. А в случай, че трябва да превозвате обемисти стоки и материали съвсем лесно може да превърнете своя Caddy в двуместен автомобил с голямо товарно пространство. Дори по-дребни предмети могат да бъдат съхранени лесно и безопасно. Серийно автомобилът е оборудван с мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача и пътника до него, както и странични въздушни възглавници за главата.

-> Повече за модела

Transporter Kombi

Надежден партньор за ежедневната работа.

Да превози работната група до обекта - това е основната задача на Transporter Kombi. Той предлага място за до девет пътници, голямо товарно пространство и убедително ще се справи с всяка задача, която ви поставя работното ежедневие. Износоустойчивите тапицерии на седалките и шумоизолиращата гумена настилка на пода са лесни за почистване. Функцията Easy Entry улеснява качването и слизането на пътниците от задните места.

-> Повече за модела