Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caddy Modelle

Caddy е всестранен талант за всякакъв начин на живот: Дали като функционален Товарен вариант за ежедневна употреба или като автомобил с голямо пространство с до седем седалки. 

 

 

Caddy - Товарен вариант

Справя се с почти всяка задача.

Всеки ден ни изправя пред нови предизвикателства, които изискват бързи и професионални решения. В лицето на Caddy Kasten ще откриете автомобил, който ще е надежден помощник в почти всяка ситуация. Функционален, гъвкав и многолик, маневреният и компактен градски ван за доставки е визитната ви картичка пред вашите клиенти.

-> Повече за модела

Caddy Kombi

Професионалист във всяка област.

Никой друг автомобил в този клас не съчетава така перфектно качества като мултифункционалност, гъвкавост и здравина, както Caddy Kombi. Интериорът е изработен от здрави и износоустойчиви материи и предлага възможност за до 7 места за сядане. А в случай, че трябва да превозвате обемисти стоки и материали съвсем лесно може да превърнете своя Caddy в двуместен автомобил с товарно пространство с размер 3,2 м3. Дори по-дребни предмети могат да бъдат съхранени лесно и безопасно.

-> Повече за модела

Caddy

Всичко остава в семейството.

Двама на пазар, петима на лятна почивка, седмина на детски рожден ден: Новото Caddy приема живота такъв, какъвто е. Надежден, гъвкав и многолик, както своя предшественик, сега - в четвърто си поколение той е още по-комфортен и ефективен. Това го превръща в един много специален автомобил - мултифункционален до съвършенство.

Caddy
Caddy Alltrack