Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen пикап

 

Пикап: Премиум Удоволствие от шофирането: Максимално

Amarok съчетава повишена проходимост, гъвкавост и надеждност като никой друг пикап преди: със задвижването на четирите колела 4MOTION; с изключителна офроуд безопасност − благодарение на офроуд ABS и индивидуално настроена електронна стабилизираща програма (ESP); с най-широката товарна площ в своя клас; и не на последно място с изключително здрава решетъчна рамка, която предлага висока стабилност дори в най-трудния терен. Там, където другите достигат своите граници, Amarok с 6-цилиндров турбо дизелов двигател все още работи усилено.

Създайте си сами представа за пикапа на Volkswagen

100 % V6. 100 % Power. Amarok

Безкомпромисен на пресечен терен. Темпераментен на асфалт. Amarok с двигател 3,0 l TDI-V6 обединява всичко, което очаквате от ексклузивен мултиталант от премийния клас: мъжествен дизайн, здрава конструкция и голяма мощност.

Излъчване от много специален вид Amarok Aventura

Премиум моделът Aventura поставя силни акценти със спортен спойлер и хромирани лайстни на праговете с осветление при качване. Изострените ръбове увеличават мъжкия характер, както и затъмнените задни светлини и единствените в своя клас 20-цолови колела с лети джанти.

Изключително приключенски Amarok Canyon

Който иска да оцелее в дивата природа, се нуждае от много мощност. Ето защо Amarok Canyon комбинира V6-TDI двигателя със 150 kW/204 к.с. с постоянното задвижване на четирите колела 4MOTION, 8-степенната автоматична скоростна кутия и офроуд ABS. Премиум пикапът е перфектно издържан с автентичен офроуд външен вид.

Акценти

Технология

Мощен като никой друг

Комбинация от 8-степенна автоматична кутия и постоянно задвижване на всички колела 4MOTION има само Amarok. 4x4 задвижването със самозаключващ се Torsen централен диференциал е специално предложение в сегмента на пикап и предлага балансирано 40:60 основно разпределение за всички онроуд и офроуд употреби.

Офроуд

Проектиран за максимално удоволствие от шофирането

Асфалт, почва, камъни. В Amarok върху почти всеки терен ще изживеете ексклузивен комфорт при пътуване на най-високо ниво. Защото той комбинира увеличен пътен просвет и най-добра стабилност на каросерията с доказаното задвижване на всички колела 4MOTION. Резултатът: сцепление в почти всяка ситуация и дори при висок теглещ и полезен товар.

Товарна площ

Най-широка товарна площ в своя клас

Никой друг пикап не предлага толкова много място между калниците: Ширината на отвора за товара от 1,222 мм позволява дори напречно зареждане на европалети. Но и иначе просторната 2,52 м² товарна зона прави впечатление със своите размери − напр. с високата 508 мм странична стена и ниската височина на товарния борд от 780 мм.

Комфорт

Най-голямо усещане за пространство в своя клас

Вътрешното пространство на Amarok убеждава с много място и всякакви възможности за съхранение, включително отделение за вещи на таблото, просторни отделения за съхранение под предните седалки и четири държача за чаши. Множество екстри се грижат за комфортно шофиране и по-безопасно пристигане.

Радио и навигационни системи

Приятно и с връзка към мрежа

Кокпитът: удобен и модерен. Пространство за всичко, което сърцето желае. В кокпита има екстри без край, като напр. модерна информационно-развлекателна система с мобилни онлайн услуги.

Безопасност и асистиращи системи

Приятно и с връзка към мрежа

Сигурен на почти всяка повърхност: Като единствен пикап в своя клас, Amarok разполага за първи път като стандарт с мултиколизионна спирачка и двигатели с мощност от 150 kW/204 к.с. с 17-инчови дискови спирачки отпред и 16-инчови дискови спирачки отзад. В допълнение, стабилизиращата програма при теглене предотвратява лъкатушене на ремаркето по най-добрия възможен начин.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип