Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen миниванове

 

Достатъчно място, независимо дали за свободното време, или за професионалното ежедневие

Със своето обширно пространство пътническите автомобили на Volkswagen Лекотоварни автомобили са перфектните спътници в свободното време, а също така са идеални за професионален превоз на пътници.

Създайте си сами представа за миниванове

Всичко остава в семейството Caddy

Двама на пазар, петима на лятно пътешествие, седем на детски рожден ден: Caddy се справя с живота такъв, какъвто е. Надежден, гъвкав и универсален като предшествениците си, сега − в четвъртото си поколение − още по-удобен и икономичен. Предлага се, както обикновено, с до седем места и в две междуосия. Това го прави специален автомобил – и перфектен мултиталант. Винаги има напр. радио и интерфейс за мобилен телефон. Можете също така да се възползвате от стандартните асистиращи системи за водача като мултиколизионната спирачка или системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в града.

Икона, последна версия Multivan 6.1

Може ли нещо перфектно да се направи още по-перфектно? Може да се опита: това поколение на Multivan последователно продължава доказаните преимущества и представя много акценти! Разработен е иновативен спътник с най-модерни инфотейнмънт системи, асистиращи системи за водача и системи за безопасност при неизменно безкомпромисна мултифункционалност. Надеждният и обширен Multivan 6.1: многостранният автомобил за всички, чийто живот е винаги в движение.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип