Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Buzz
Нов прочит на мобилността

 

Здравей, бъдеще. Здравей, ID. Buzz

Bulli. Хипи ванът на Volkswagen. Вече над 70 години той буди въодушевление у хората по цял свят. Сега Volkswagen Лекотоварни автомобили пренася този ентусиазъм в ерата на електромобилността. С ID. Buzz, представляващ своеобразно признание към легендарния ван на Volkswagen, но и същевременно проектиран през изцяло нов поглед, отправен към бъдещето. Изцяло свързан. Интуитивен. С нова концепция за комфорт и интелигентно приложение в ежедневието. За максимална свобода. ID. Buzz е много повече от автомобил с електродвигател. Той е проектиран за всеки, който иска да ни последва към новата ера на мобилността.

Предефиниране на усещането за свобода в ежедневието

Не само красив, но и интелигентен: дизайнът на ID. Buzz

В духа на легендарния хипи ван, но и със своя собствена индивидуалност. Дизайнът на ID. Buzz е много повече от красива опаковка. Интелигентни функции, датчици и повърхности със сензорна функция вместо дръжки и бутони, концепция, изцяло насочена към оптимален комфорт във вътрешното пространство - това е само малка част от качествата на ID. Buzz, които ще откриете.

Интелигентни LED фарове

Интелигентни LED "очи", които общуват интерактивно с Вас и другите участници в движението. При завой те се насочат в желаната посока, а ако бъдат забелязани пешеходци или велосипедисти в близост до пътния банкет, ID. Buzz може да използва леки светлинни сигнали, за да привлече вниманието им.

Система от датчици: да виждаш, без да те виждат

Колкото открояващ и забележим да е проектиран дизайнът на ID. Buzz, толкова дискретно са интегрирани сензорите му. Те регистрират обекти от обкръжението на автомобила и неговото вътрешно пространство, за да направят пътуването Ви възможно най-приятно и бързо. И са в пълна готовност за автономно шофиране.

Гъвкавост от ново поколение

Катализатор? Резервоар? ID. Buzz не се нуждае от тях. Какви предимства носи този факт: повече пространство за Вас. А ID. Buzz го оползотворява оптимално. Освен оптимизирания коефициент на аеродинамично съпротивление, той Ви предлага и оптимално разпределение на пространството във вътрешната част на автомобила. Гъвкавата му конфигурация Ви позволява да мечтаете неограничено.

Не само практичен, но и спиращ дъха

ID. Buzz дава нова представа за това, на което е способен един автомобил днес. Мобилен дом или интелигентен лекотоварен автомобил: той знае как да Ви отведе до желаната дестинация по възможно най-безопасен и релаксиращ начин.

Панорамен покрив

Поканете слънцето при Вас

Истински панорамен покрив, който с почти цялата си повърхност предоставя възможност да се любувате на небето заедно с Вашия ID. Buzz. Естествена светлина и звездни нощи, които никой друг автомобил не може да Ви предложи.

Head-up дисплей с разширена реалност (AR)

Смело напред

Без да отделяте очи от пътя - лесно както никога досега. Благодарение на head-up дисплея с разширена реалност, който проектира важни пътни данни директно на челното стъкло. Всички напътствията на навигационната система също се появяват отпред, сякаш на самия път. Пристигате до крайната си цел отпочинали и навреме.

Сензорен панел на волана

Сензорен панел. Преоткриване на волана.

ID. Buzz е изключително лесен за управление, защото всичко е фокусирано върху водача и позволява интуитивно управление. На арматурното табло няма бутони и превключватели, а благодарение на сензорния панел на волана, едно леко докосване е достатъчно за управление на неговите функции. Само докоснете волана и сте готови за следващото приключение.

Когато става въпрос за транспорт на товар – решението е ID. Buzz Cargo

Интелигентен, маневрен, издръжлив: ако се интересувате от лекотоварен автомобил, ID. Buzz Cargo ще Ви очарова. Всяко свободно ъгълче в него позволява интелигентно решение за дооборудване и преустройство. А соларният му покрив дори генерира допълнителна енергия за автомобила (например за вътрешните 230 V букси ). Притежава толкова много качества, че не е просто лекотоварен автомобил с електродвигател. Той е ID. Buzz Cargo.

Проектиран за града на бъдещето

Не просто мултифункционален, а неповторим

Соларен покрив

Зареждане без станции

Големият пробег, който така или иначе демонстрира ID. Buzz Cargo, може да бъде допълнително увеличен благодарение на соларния покрив. С енергия от слънцето. Интелигентна устойчива идея от изцяло ново поколение.

Автономно шофиране

Работно място на водача от бъдещето

Въпреки че автономното шофиране все още звучи като фантазия от бъдещето, ID. Buzz Cargo вече е готов да го осъществи. А това от своя страна разкрива напълно нови възможности за Вас като водач. Благодарение на цялостната свързаност в бъдеще бихте могли например лесно да отговаряте дори на имейли, докато автомобилът се управлява автономно до следващата Ви дестинация.

Градска динамика

Създаден за живота в града

Тесни централни градски части? ID. Buzz Cargo ще се справи без усилие. По-малкият му електрически двигател и по-широкото междуосие осигуряват минимален ъгъл на завиване и малка зона на движение - без да ограничават товарното пространство. Гъвкави и интелигенти, точно като ID. Buzz Cargo.

Създаден с любов. В Хановер.

66 години преди ID. Buzz да излезе на пазара през 2022 г., първият хипи ван слиза от производствената лента в Хановер. Като своеобразно родно място на Volkswagen Лекотоварни автомобили е въпрос на чест и отговорност, именно тук да бъде проектиран и неговият наследник. За целта бяха вложени много усилия, а някои характеристики изцяло променени. В Хановер се радваме, че ставаме част от бъдещето.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип