Меню
Затваряне на менюто
Затвори

4.2.2019 Сериен победител: Multivan печели читателския избор „Best Cars“ 2019 за 16-ти път.

Специализираното списание auto motor und sport избира от над 40 години победителите на неговия международен читателски избор с отличието „Best Cars“. През последните 16 години винаги на 1-во място:
Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Best Car 2019: Multivan

  •  От 2004 г. насам победител в категория "Ван"
  • Multivan успя да спечели 33,9% от всички гласове

 

Специализираното списание auto motor und sport от повече от 40 години награждава победителите чрез избор сред читателите си от различни държави с отличието "Best Cars". През последните 16 години Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили е на 1-во място.

През 2019 г. в надпреварата участваха общо 385 модела в единайсет категории за избор. Читателите на 16 европейски и 3 неевропейски списания на групата auto motor und sport избираха своите фаворити. Отново еднозначен вот в категорията "Ван": Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили е най-добрият в своя клас; 33,9% от всички читатели избраха мултиталанта от Хановер за 16-ти пореден път.

Наградата за Multivan беше приета от председателя на борда на марката за продажби и маркетинг, Хайнц-Юрген Льов в Щутгарт: "Благодарим както на читателите, така и на клиентите. Защото успешната серия на Multivan отразява не само култувия статус на тази икона, а също и успеха на пазара: През 2018 г. 202 000 купувачи на нови автомобили в световен мащаб са избрали модел от шестото T-поколение. Това свидетелства, както и преди, за изключителната концепция, което ни прави горди."

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип