Затваряне на менюто
Затвори

Дигитални услуги и приложения

 

Свързани с Вашия лекотоварен автомобил: Приложения и дигитални услуги

Можете ли още да си представите живот без смартфон? Вероятно не - в крайна сметка имате подходящото приложение за почти всяка ситуация. Благодарение на App Connect тази практическа помощ Ви е под ръка и зад волана на Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen. Защото можете да показвате и управлявате избрани приложения1 чрез радио или навигационната система.

Независимо дали Car-Net, или We Connect: Използвайте App Connect за трите иновативни технологии MirrorLink®, CarPlay™ и Android Auto™. CarPlay™ с We Connect в навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro"2 вече е възможна и безжична връзка с Вашия смартфон. 

MirrorLink™

Както подсказва името: MirrorLink™ отразява всички подходящи приложения от Вашия смартфон върху дисплея на информационно-развлекателната Ви система. По този начин можете да управлявате любимите си приложения по време на движение безопасно и удобно директно на екрана. Дали Вашият смартфон е съвместим с MirrorLink™? Можете да проверите на www.mirrorlink.com.

 

Открийте популярни приложения от нашите кооперационни партньори:

 

Glympse

Предаване на местоположение в реално време: Абсолютно сигурно и неусложнено.

Android приложение в Google Play Store

iOS приложение в App Store


Parkopedia

Най-голямата база данни за информация за паркиране в света: наличност, работно време и цени в реално време.

Android приложение в Google Play Store

iOS приложение в App Store

Android Auto™

"Да слушам любимия си плейлист на Spotify": С Android Auto™ от Google можете да управлявате всички подходящи приложения на Вашия смартфон с операционна система Android чрез Google Voice. Освен всичко друго, Google Play Music, Pandora и Spotify се контролират чрез гласово управление. С Android Auto™ можете да използвате още много други приложения удобно и сигурно, докато шофирате. За повече информация посетете уебсайта на Google.

Изтеглете сега приложението за Android

Apple CarPlay™

Лесното управление е от първостепенно значение тук: С CarPlay™ от Apple можете да контролирате избрани приложения максимално удобно, докато шофирате, както сте свикнали с Вашия iPhone. Карти, телефон, новини, музика - всичко това с едно натискане на бутона. Освен това можете да работите със системата чрез гласово управление. За повече информация посетете уебсайта на Apple.

Научете повече за CarPlay™

Условия за App-Connect

Правилно свързана мрежа: За да можете да използвате App-Connect в комбинация с Car-Net, имате нужда или от радио системата "Composition Media", или от една от навигационните системи "Discover Media" и "Discover Media Plus"3, както и от USB кабел. 

Връзка с Вашия автомобил от най-ново поколение: С новата оферта на We Connect, заедно с App-Connect имате информационно-развлекателните системи Composition Colour, Discover Media и Discover Pro.  С CarPlay™ можете да свържете смартфона си и без кабел. В противен случай имате на разположение обичайната връзка с USB кабел.

Съвместими устройства, които пасват

Предлага се в комбинация с Car-Net

 

Радио система "Composition Media"

Правилен звук: »Composition Media« е перфектната радио система, ако искате да използвате App-Connect във Вашия лекотоварен автомобил. Веднага щом свържете смартфона си чрез USB интерфейса, App-Connect може да се използва без допълнителна регистрация.

Навигационни системи "Discover Media" и "Discover Media Plus"

И навигационните системи »Discover Media« и »Discover Media Plus« поддържат дигиталните предложения MirrorLink™, Android Auto™ и Apple CarPlay™.  С покупката на App-Connect ще намерите за всеки смартфон подходящо решение - независимо в кой лекотоварен автомобил Volkswagen.

Предлага се в комбинация с We Connect

 

Радиосистема "Composition Colour"

Вашето включване в App-Connect на най-новото поколение Transporter 6.1 или Мултиван 6.1. Просто свържете с USB кабел.

Навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro"

С 8- и 9,2-инчовите цветни сензорни дисплей е удоволствие. И тези навигационни системи поддържат дигиталните предложения MirrorLink™, Android Auto™ и Apple CarPlay™. С покупката на App-Connect всеки открива съответното решение - независимо в кой лекотоварен автомобил Volkswagen. Двете системи поддържат безжична връзка към App-Connect.

Свързване на устройства

Предлага се в комбинация с Car-Net

 

USB кабел

Бързо свързване: За да използвате App-Connect, свържете Вашия смартфон и радио или навигационната система просто с подходящ USB кабел. Той е включен в обема на доставката на повечето смартфони.

 

Предлага се в комбинация с We Connect

 

Wireless

С навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro"  можете да свържете Вашия iPhone с CarPlay™ и без кабел.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип