Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият ID. Buzz Cargo Технически данни

Новият ID. Buzz Cargo Технически данни

Голямо товарно отделение, дигитални функции и изцяло електрическо задвижване: Новият ID. Buzz Cargo предлага ориентирана към бъдещето професионална мобилност за почти всички отрасли. Благодарение на убедителните си показатели той е в състояние да се справи с почти всяка задача от работното ежедневие. От каросерията през товарната площ до усъвършенстваното електрическо задвижване - тук ще намерите всички важни данни за новия ID. Buzz Cargo.

Дължина, ширина, натоварване и всичко останало – техническите данни на ID. Buzz Cargo

Дължина на автомобила в мм 4712
Дължина на автомобила с теглич в мм 4837
Ширина на автомобила без външни огледала в мм 1985
Височина на автомобила в мм (H3) 1932 – 1953
Нормално междуосие в мм 2989
Максимален обем на товарното отделение в м³ 3,9 (1-ви ред седалки с преградна стена)
Дължина на пода в товарното отделение в мм (L1) 2208 (със задния капак)

2232 (с отварящите се нагоре врати)
Максимална ширина на натоварване в мм (B1, B2) 1732 (макс. ширина на натоварване между калниците в мм: 1230)
Максимална височина на натоварване в мм (H4) 1257
Височина на товарния борд в мм (H2) 623
Максимален полезен товар в кг 647 – 516
Максимално прикачно тегло в кг 1000 (ремарке със спирачки, при 12% наклон на изкачване)

750 (ремарке без спирачки)
Минимален диаметър на завиване в м 11,09
Собствено тегло в кг 2353 заедно с водача¹

Електрическото задвижване: с високи технологии към бъдещето

Практичен, динамичен и с неутрален въглероден отпечатък2: Модерното електрическо задвижване на ID. Buzz Cargo поставя нови стандарти във Volkswagen Лекотоварни автомобили. Електрическият двигател, който заема съвсем малко място в задната част, е с максимална мощност от 150 kW. Батерията с нетно енергийно съдържание от 77 kWh гарантира, че с ID. Buzz Cargo ще можете да изминете до около 420 километра3 без презареждане. Благодарение на убедителните си характеристики иновативното високотехнологично задвижване на новия ID. Buzz Cargo се справя с почти всички предизвикателства от работното ежедневие на фирмата.

Акумулаторна батерия

Бързото зареждане, дългият пробег и интелигентните решения за зареждане правят възможни огромен брой приложения в работното ежедневие на фирмата: Високоволтовата литиево-йонна батерия в пода на новия ID. Buzz Cargo предлага 77 kWh (бруто: 82 kWh) нетно съдържание на енергия. С тях ще изминете до около 420 километра3, без да търсите станция за зареждане. Мощността за обичайното зареждане (AC) на Wallboxen станция като ID. Charger4 например, е максимум 11 kW. При бързо зареждане (DC) максималната мощност достига до 170 kW. За да се улесни процесът на зареждане в още по-голяма степен, в бъдеще благодарение на функцията Plug & Charge5 зареждането ще започва автоматично след включването на зарядния кабел. При тази технология данните за аутентификацията се запазват в автомобила само при първото зареждане. След това станцията за зареждане автоматично Ви разпознава, което е голям плюс за удобството. Тази технология постепенно се внедрява чрез сертифициран по ISO стандарт, за да можете в бъдеще да използвате все повече зарядни станции Plug & Charge5.

Допълнителна информация относно високоволтовата батерия

Електродвигател

Динамични през целия работен ден: Иновативният електродвигател на новия ID. Buzz Cargo впечатлява със 150 kW максимална мощност. Той заема съвсем малко място върху задния мост и го задвижва. С максимална скорост от 145 км/ч ID. Buzz Cargo е готов да се заеме с почти всички задачи на съвременната професионална мобилност. Мощното му електрическо задвижване позволява безпроблемно теглене на прикачен товар до 1000 кг с опционалния теглич. Незабавно наличният въртящ момент от 310 Nm превръща ID. Buzz Cargo в изключително динамичен автомобил. В същото време той съчетава маневреност и пъргавина: Благодарение на малкия си диаметър на завиване от само 11,1 метра новият ID. Buzz Cargo е лесен за управление и по тесните градски улици.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип