Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T6 Modelle

Оригиналът: Transporter е вече 70 години оптималният партньор за всяка задача

 

 

Transporter - Товарен вариант

За големи и тежки задачи.

Transporter Kasten расте заедно със своите задачи, и това в продължение на над 70 години. Багажното пространство е още по-функционално и практично от всякога. Достойна за пример изработка е основата за работен автомобил, който е надраснал времето си и е готов да посрещне всяко предизвикателство.

-> Повече за модела

Transporter Бордови

Оптимално подготвен за всяка задача.

Transporter Бордови пренася работата в сферата на услугите на следващото ниво: повече тежки уреди, повече оборудване, повече товар, повече работна сила. Модуларният принцип позволява оптимална конфигурация в зависимост от нуждите по отношение на товарна площ, оборудване и брой пътнически места. Transporter Бордови може да бъде поръчан с единична или с двойна кабина, както и с по-здраво окачване за движение по лоши пътища.

-> Повече за модела

Transporter Шаси-кабина

Върху него може да се надгражда.

Единствен в своя клас Transporter предлага шаси с товароносимост до 1600 кг и възможност за различни надстройки. Transporter Шаси-кабина е наличен с единична и с двойна кабина. Опционалната конзола на арматурното табло 1-DIN предлага място за прикрепяне на специфични надстройки.

-> Повече за модела

Transporter Kombi

Надежден партньор за ежедневната работа.

Да превози работната сила до обекта - това е основната задача на Transporter Kombi. Той предлага място за до девет пътници, голямо товарно пространство и убедително ще се справи с всяка задача, която ви поставя работното ежедневие. Износоустойчивите тапицерии на седалките и шумоизолиращата гумена настилка на пода са лесни за почистване. Функцията Easy Entry улеснява качването и слизането на пътниците от задните места.

-> Повече за модела

Caravelle

Перфектният шатъл автомобил.

В продължение на над 30 години Caravelle изпълнява най-високите стандарти за професионалния превоз на пътници и впечатлява с комфортен вътрешен дизайн,модерни инфотеймънт системи и наред с това - перфектно премислено, гъвкаво работно място за водача. Благодарение на ниския разход на гориво, Caravelle е перфектният шатъл автомобил и от икономична гледна точка.

-> Повече за модела

Multivan

Великолепен в шестото си поколение.

Вече над 65 години Multivan е оптималният спътник за най-различни предизвикателства във всекидневието и през свободното време. Ще ви впечатлят не само просторното вътрешно пространство и многобройните възможности за оптималното му оползотворяване. Висококачественото оборудване в интериора с най-модерни инфотейнмънт системи ще задоволят всяко изискване. Съвременните асистиращи системи и особено ефективните двигатели са сред другите преимущества на Multivan.

Multivan
Multivan Freestyle
Multivan PanAmericana

California

Хотел Калифорния – у дома на път.

За ежедневието или за ваканция: California е перфектният автомобил за свободното време и дълги пътешествия, с който ще се чувствате като у дома където и да сте. Насладете се на ефективни двигатели, висококачествено оборудване в интериора, съвременни инфотейнмънт системи и асистиращи системи за водача както и новаторски мобилни онлайн услуги.

-> Повече за модела