Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California

Хотел Калифорния – у дома на път. За ежедневието или за ваканция: California е перфектният автомобил за свободното време и дълги пътешествия, с който ще се чувствате като у дома където и да сте. Насладете се на ефективни двигатели, висококачествено оборудване в интериора, съвременни инфотейнмънт системи и асистиращи системи за водача както и новаторски мобилни онлайн услуги.

Галерия

Изживейте акцентите на California от различни перспективи.

Изживейте акцентите на California от различни перспективи.

Продуктов филм

California в действие.

Изживейте предимствата на California когато сте на път. Дом на колела.

Чувствайте се като у дома. Комфорт върху компактно пространство - California впечатлява с до четири места за спане, с напълно функционална кухненска ниша както и със съвременни инфотейнмънт системи и още много други екстри – в случай, че спонтанно тръгнете да пътешествате.

Car-Net
Радио и навигационни системи
Отопление и климатични инсталации
Кухненска ниша.
Комфортно спане
Комфортно арматурно табло
Мобилно свързани

Актуална информация на път.

California може да бъде оборудван с множество мобилни и онлайн услуги. Свържете своя автомобил със смартфона си, както и с интернет и се информирайте за актуалната пътна обстановка или изтеглете желаната апликация.

Инфотейнмънт система, която впечатлява

Пристигнете добре отпочинали до целта.

За любимата ви музика или за спонтанното пътуване: висококачествените радио- и навигационни системи впечатляват с интуитивно управление, отлични възможности за мобилна връзка и добро озвучаване.

Индивидуална настройка на температурата

Насладете се на приятен климат.

Съвременни климатични системи регулират температурата в автомобила и осигуряват хладен въздух в топли дни. Стационарното отопление се грижи за комфорта ви в по-студените дни. Интегрираните в предното стъкло електрически реотани се грижат за добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Абсолютно функционална

Макар и на път, по всяко време може да си приготвите вкусно ястие.

Кухня на колела: в California Coast и Ocean ви очаква една напълно функционална кухненска ниша с хладилно отделение, мивка, котлони и още много.

На два етажа

Изпитайте максимално удобство и докато спите.

Преобразувайте бързо и лесно своята California в спално помещение с до 4 места за спане с помощта на серийния повдигащ се покрив.

Висококачествени материали

Специална интериорна атмосфера ви очаква.

Хоризонталните линии от външния дизайн се пренасят и в интериора върху арматурното табло. Хармонично съгласуваните нюанси в интериора с цветовете на декоративния панел и на декоративната лайстна създават уютна атмосфера. Преимуществата се допълват от множеството практични отделения за вещи и възможности за съхранение.

Серийно оборудване при California Coast и Oсean, допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach.

Любими спътници. Напредничави асистиращи системи за водача и системи за безопасност в новата California ви подпомагат в критични ситуации, например при паркиране и ви предупреждават при опасност.

Системи за безопасност
Асистент при паркиране
Асистиращи системи
Светлини
Адаптивно окачване DCC
По-висока безопасност при всяко пътуване

Винаги там за вас.

Със системите за безопасност, които предлага California вие сте подготвени почти за всичко: при необходимост системите могат да се намесят в помощ на водача и по този начин да сведат до минимум опасностите при шофиране.

Съобразителен

Улеснява паркирането

Интелигентният парк-пилот в California ви предупреждава за препятствия при паркиране и улеснява маневрирането.

Надежден

Вашата защита в критични ситуации.

Модерните асистиращи системи правят пътуването с California още по-приятно, тъй като предупреждават водача при смяна лентата на движение или при настъпила умора.

Видимо предимство

Насладете се на оптимално осветени отсечки.

Дълги светлини, които се изключват автоматично, както и допълнителни фарове, които осветяват пътя при завиване и дори при лоши метеорологични условия - всичко това е на разположение за вас.

Индивидуален комфорт при шофиране

Нагласете окачването според ситуацията.

За подобряване на динамиката при шофиране при California с опционалното адаптивно окачване DCC, с натискане на бутон можете да избирате между режимите NORMAL, COMFORT и SPORT за индивидуална настройка на окачването.

Само в комбинация с мултифункционален дисплей "Plus" или "Premium".

Икономично на път. California предлага най-ново поколение двигатели с норма за вредни емисии Евро 6. Какво означава това за вас: изключително нисък разход на гориво, при това без да се пести от удоволствието от шофиране.

Двигатели - Технология
Автоматична трансмисия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощен и ефективен

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Всеки двигател предлага особено нисък разход на гориво и това - без да ви спестява удоволствието от шофирането.

Напредничaв

Насладете се на по-високия комфорт от шофирането.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Перфектно оборудвани и при лоши метеорологични условия.

Така ще покорите върхове и снегове.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване в трудни условия - като например при пътуване в планини или в сняг. При желание задвижването на четирите колела 4MOTION е налично в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Няма място за неизпълнени желания. Не напразно California е един от най-предпочитаните кемпъри за пътешествия. Благодарение на разнообразните практични функции, които предлага, автомобилът е същински дом на 4 колела.

Товарно пространство
Светлини
Външни връзки
Седалки
LED светлини в задната клапа и в повдигащия се покрив
Къмпинг маса и столове
Електрически сгъваеми външни огледала
Интелигентно интегрирани

Открийте практични възможности за съхранение

Благодарение на гардероб и отделение за вещи в тавана, California предлага предостатъчно място, където да съхранявате всичко необходимо - дрехи, куфари и къмпинг оборудване.

Силна светлина

Насладете се на оптимална видимост.

За добрата видимост се грижат енергоспестяващите LED светлини и системата за почистване на фаровете. Вътрешното огледало с функция затъмняване предпазва от неприятното заслепяване на движещите се отзад автомобили.

Изключително практично

Очаква ви специфично оборудване за къмпингуване.

В задната част на автомобила разполагате с връзка за водоподаване както и с 230-волтов контакт - благодарение на тях, California е перфектно оборудван кемпър.

Променлив

Насладете се на максимална гъвкавост.

От ергономични места за сядане за водача и пътуващия до него, които могат да се завъртат на ок. 180° и могат да се настройват електрически в 12 посоки, до възможност за избор на подходящата седалка за пътническото отделение - California ви предлага пълна свобода за подредба.

Повече светлина

Улеснява товаренето и разтоварването.

Когато навън се стъмни, двете затъмняващи се LED светлини, интегрирани в задната клапа ще се погрижат за допълнителна светлина в спалното помещение. При отворена задна клапа те осветяват както багажното помещение, така и цялата задна част, което улеснява товаренето и разтоварването. LED осветлението в серийния повдигащ се покрив хвърля много светлина, а шалтерът му е лесен за досигане.

Серийно оборудване за California Ocean, допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach и Coast.

На свобода

Много възможности.

Масичката и столовете за къмпинг могат да се ползват и на открито, а когато не ви трябват се съхраняват в специално пригодено за тях практично и компактно отделение в California.

Регулируеми и отопляеми

Нуждаете се от още комфорт.

Огледалата серийно са с електрическа настройка и отопление. По желание могат и да се прибират електрически. В зависимост от модела, корпусът на огледалата е лакиран или не.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean.

Информационни материали & Следващи стъпки