Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Crafter. Вече наличен.

Международен ван на годината.

Новият Crafter е разработен в тясно сътрудничество с целевата му потребителска група. Заради новаторския си дизайн, първокласната му пригодност за експлоатация в градски условия, над 15 асистиращи системи за водача и огромното разнообразие от варианти на задвижване, което предлага, новият Crafter бе удостоен от експертно жури от 24 държави с титлата Международен ван на годината 2017.

Новият Crafter. Новата величина. Желанията и изискванията на нашите клиенти са зачетени при разработката на новия Crafter. Резултатът: един автомобил, който е безпрецедентен по отношение на своята практичност, икономичност и иновативност.

Start Video

100% нов. 100% ориентиран към клиента. Лекотоварен автомобил, който е изцяло ориентиран към потребителската си група и нейните нужди – и наред с това е най-добър в сегмента по ред показатели.

Галерия

Вълнуващ както никога преди.

Изследвайте новия Crafter в детайли.

Вълнуващ както никога преди.

Изследвайте новия Crafter в детайли.

Акценти

Технология
Безопасност
Работно място
Асистиращи системи
Товарен вариант
Бордови/Шаси-кабина

Единствен в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия за три различни концепции на задвижване.

Влиза бързо на ход: единствен в своя клас, новият Crafter предлага 8-степенна автоматична скоростна кутия, която се комбинира с всички варианти на задвижване. Благодарение на това се постига комфортна возия и забележителна икономичност, дори при шофиране, съпровождано от често спиране/потегляне на светофари в градския трафик.

Залага на сигурното. При това автоматично

Седем интелигентни системи за безопасност в новия Crafter, между които мултиколизионната спирачка, електронната стабилизираща програма или антиблокиращата система, се грижат за оптимална безопасност по време на пътуването, от старта до крайната дестинация.

Най-доброто работно място.

Комфорт е всичко отвъд подразбиращото се: седалката "ergoComfort"1, добре премислената концепция за съхранение на вещи и множество други екстри превръщат кабината на водача в новия Crafter в удобно работно място за често пътуващи.

Отличен за градския трафик.

С помощта на новаторски асистиращи системи за водача и системи за безопасност, Crafter ще се справи с всяка ситуация в натоварения градски трафик, при това надеждно ще предвиди рисковите ситуации. Що се отнася до комфорта, той поставя напълно нови мащаби за сегмента.

Новият Crafter Kasten.

Новият Crafter Kasten печели по точки с най-добрите възможности в сегмента по отношение на затоварване и обезопасяване на товара. Широко скроеното ново товарно пространство е идеално пригодено за всякакви стандартни носители на товари - като европалети. Още повече възможности предлагат опционалният заводски универсален под и подготовка за вграждане на различни шкафове.

Гъвкав и товароспособен както никога досега.

Новият Crafter Бордови впечатлява с голяма товарна платформа, отлично оборудване и голям капацитет по отношение на местата за сядане. Множеството възможни конфигурации за този модел позволяват оптимално напасване към различните потребителски профили - Crafter Шаси-кабина и Бордови се предлага с единична и двойна кабина, както и с три възможни колесни бази. Новият Crafter Шаси-кабина е една добра основа за тежки доработки благодарение на ниското му собствено тегло.

Моделни варианти.

Crafter Kasten висок таван
Crafter Бордови
Crafter Шаси-кабина

Crafter Kasten висок таван

Отлични товарни възможности и варианти за обезопасяване на товар: благодарение на високия 2590 мм таван, новият Crafter Kasten с висок таван е перфектен за транпортиране на обемисти стоки.

Crafter Бордови

Гъвкав както никога преди: в новия Crafter с двойна кабина могат да се возят до седем души - четири от тях на задната седалка. Под седалищната част на задната седалка разполагате с допълнително място за съхранение на инструменти, материали и др.

Crafter Шаси-кабина

Оптимално подготвен: благодарение на ниското си собствено тегло, новият Crafter Шаси-кабина е перфектната основа за тежки надстройки.

Информационни материали & следващи стъпки