Мултиколизионна спирачка

Тя е част от цялостната система за безопасност и в рамките на възможностите на системата след сблъсък, автоматично намалява скоростта на автомобилите до около 10км/ч. , ако водачът не реагира сам. По този начин последващите сблъсъци могат да  бъдат избегнати. Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими сензора разпознаят удар. Водачът може по всяко време да поеме контрола върху автомобила.

Спирачен асистент

Разпознава бързината, с която се натиска спирачния педал. При рефлексно или аварийно спиране пълното спирачно налягане се постига по-бързо.

Асистент при потегляне по наклон

Серийният асистент при потегляне по наклон, предотвратява нежеланото връщане на автомобила назад и осигурява комфортно управление.

Индикатор за налягането в гумите

Серийният индикатор за налягането в гумите предупреждава при отклонения в налягането на въздуха в гумите и подканва водача максимално бързо да го провери.

Други системи за безопасност.

Електронна стабилизираща програма
Предотвратява недозавиването и презавиването чрез целенасочено прилагане на спирачно усилие към отделни колела.

Антиблокираща система (ABS)
Предотвратява блокирането на колелата и запазва управляемостта на автомобила.

Системата за контрол на сцеплението (ASR)
Предотвратява превъртането на колелата.

Електроият блокаж на диференциала (EDS).
Разпределя задвижващата сила върху колелата без приплъзване.

Въздушни възглавници
Осигуряват възможно най-добра защита при челен и страничен удар. Въздушната възглавница на пътника до водача може да бъде деактивирана с ключа на автомобила.

Предупредителен сигнал при незакопчан колан
Сигнализира на водача, че коланът му не е закопчан. След стартирането на двигателя с оптична индикация, а при потегляне - чрез звуков сигнал.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle