LED-фарове

LED предни светлини

По желание, късите и дългите светлини светят с енергоспестяващи LED диоди. Ниската вероятност от повреда и дългият живот на LED диодите допринасят за повишената пътна безопасност, като така се намалява риска да останете внезапно без светлини. LED фаровете се отличават със силна светлина, имат дълъг живот и спектър на светлината, подобен на дневната и нисък разход на енергия. При автомобили със задна клапа LED предните светлини се предлагат само в комбинация с LED задни светлини.

 

LED задни светлини

Габаритните и спирачните светлини са с енергоспестяващи LED диоди.

Всички модели разполагат серийно с LED осветление на регистрационния номер.
Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.
Само в комбинация със система за почистване на фаровете.

Система за почистване на фаровете

При необходимост дюзите на почистващата инсталация излизат от бронята и след употреба се прибират обратно вътре. Системата функционира при активирани къси или дълги светлини и е свързана със системата за почистване на стъклата. При включени къси или дълги светлини, при всяко пето измиване на предното стъкло, се почистват и стъклата на фаровете.

Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.

Пакет Светлина & Видимост

За по-добра видимост пакетът1 включва автоматично затъмняващо се вътрешно огледало за обратно виждане, което предпазва от заслепяване от движещите се отзад автомобили, и сензор за дъжд, който активира чистачките. С ярката си светлина функциите "Coming Home/Leaving Home" осветяват пространството около автомобила в тъмнината за още по-висока сигурност и комфорт. (без изобр.)

(За Caravelle Trendline по желание се предлага освен това и пакет Светлина и видимост "Рlus"2. Освен пакет Светлина и видимост, той включва още и ярки Н7 халогенни светлини и фарове за мъгла.)

1 Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.
2 Предлага се като опция само за Caravelle Trendline.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle