Радиосистемата "Composition Audio"

Радиосистемата "Composition Audio" включва монохромен TFT-дисплей, четири тонколони, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB вход, както и Bluetooth връзка за мобилни телефони.

Серийно оборудване за Caravelle Comfortline. Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline.

 

Радиосистема "Composition Colour"

Опционалната радиосистема "Composition Colour" включва 12,7 см (5-инча) TFT цветен сензорен дисплей, CD плеър, осем високоговорителя, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB вход, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането.

Радиосистема "Composition Media"

Опционалната радиосистема "Composition Media" включва 16,5 см (6,33 инча) TFT цветен дисплей, тъчскрийн със сензор за близост, CD плеър, който може да възпроизвежда MP3 и WMA файлове, осем високоговорителя, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB вход в жабката, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането.

 

Навигационна система "Discover Media"

В допълнение към функциите на радиосистема "Composition Media" с осем тонколони се предлага втори слот, предназначен за SD картата с картовия материал. Към инсталирания картов материал за Европа, с Volkswagen MapCare е възможна безплатната актуализация през уебсайта на Volkswagen.1

 

Навигационна система "Discover Media Plus"2

В допълнение към функциите на навигационната система "Discover Media" с осем тонколони към обхвата на оборудването спадат още: дигитално радиоприемане DAB+, гласов контрол, Car-Net App-Connect, Volkswagen Media Control, електронно усилване на гласа и подготовка за мобилен телефон с Bluetooth връзка за мобилен телефон "Comfort" с MEDIA-IN букса. (липсва изобр.).

1 Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline и Comfortline.
2 Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Highline.

Отделение за мобилен телефон "Comfort"

Опционалното специално отделение за вашия мобилен телефон е безжично свързано с външната антена с цел оптимизиране на приемно-предавателния радиосигнал. Зареждането също става безпроблемно: просто свържете телефона с USB-порта, който се намира в отделението.

Налично само в комбинация с радиосистема "Composition Colour" и "Composition Media", както и навигационна система "Discover Media".
Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle