Климатична инсталация "Climatic"

Полуавтоматичната климатична система "Climatic" е оборудвана със сензор в интериора и постоянно адаптира температурата към желаната стойност в кабината на водача. Освен това въздухът в пътническата зона се разпределя оптимално.

Серийно оборудване за Caravelle Trendline и Comfortline.

 

Климатична инсталация "Climatronic"

Тази система предлага 3-зонално регулиране на температурата за водача, за пътника до него и за пасажерите отзад. Тя разпознава степента на слънчевото греене и външната температура и съответно подава повече или по-малко хладен въздух. Автоматичният режим на рециркулация и сензорът за качеството на въздуха създават приятен климатичен комфорт.

Серийно оборудване за Caravelle Highline. Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline и Comfortline.

Отопляемо предно стъкло

Интегрираните в предното стъкло електрически реотани бързо осигуряват добра видимост дори в студено и влажно време.

Предлага се само в комбинация с пакет "Светлина и видимост". Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.

Стационарно отопление

Наличното като допълнително оборудване стационарно отопление работи независимо от системата за отопление и вентилация. Може да се управлява както от централния блок, така и чрез дистанционно управление. По желание алтенативно се предлага и допълнително водно отопление.

Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle