Подлакътници за седалката на водача

С помощта на диска за настройка можете безстепенно да настройвате подлакътниците, така че да постигнете максимално удобната за вас позиция. И двата подлакътника на седалката за водача могат да се вдигат изцяло нагоре, за да може безпрепятствано да достигате до всяка част на кабината на водача.

Серийно оборудване за Caravelle Comfortline и Highline. Допълнително оборудване срещу доплащане за Caravelle Trendline.

Двойна седалка до водача

Когато повдигнете опционалната двойна седалка до водача, се отваря допълнително отделение за вещи. По желание за Caravelle Trendline облегалката може да се поръча падащо отделение за вещи, в което са интегрирани две поставки за чаши и една за химикалки.

Серийно оборудване срещу доплащане за Caravelle Trendline и Comfortline. Не се предлага за Caravelle Highline.

Комфортни седалки с 12-посочно електрическо регулиране

По желание седалката за водача може да се поръча с отопление и електрическо регулиране. По този начин водачът може да настрои индивидуално лумбалната опора, наклона на облегалката, височината на седалката, както и наклона на седалката и надлъжното й разположение. С помощта на функцията "Памет" могат да се запаметяват три различни позиции за седалката на водача. 12-посочното електрическо регулиране1 включва и подгряване за седалката на водача и пътника до него.

Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Comfortline и Highline. Не се предлага за Caravelle Trendline.
1 Само в комбинация с кожа "Nappa".
Средна част и контури в кожа "Nappa".

Функция Easy Entry

Функцията Easy Entry се грижи за комфортния достъп до автомобила за пасажерите от трети ред места. Само с едно движение на ръката облегалките на седалките се сгъват напред и улесняват качването и слизането. При наличие на две плъзгащи врати Easy Entry се предлага и от двете страни. Облегалките на всички седалки се сгъват напред - също и тези с функция Easy Entry.

Серийно оборудване за Caravelle Highline. Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline und Comfortline.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle