Въртящи се седалки с лумбална опора

Ергономичните седалки за водача и пътника до него са с подлакътници и лумбална опора. Те предлагат добра странична опора и могат да се завъртат на 180°1. Лумбалната опора по желание може да се поръчва и с електрическа настройка.

Комфортни седалки с 12-посочно електрическо регулиране2

Предлага се 12-посочно електрическо регулиране на седалките за водача и пътника до него. По този начин можете да настроите лумбалната опора, наклона на облегалката, височината на седалката, както и наклона на седалката и надлъжното й разположение, така че да постигнете максимално удобство. Разполагате с възможност за запаметяване на три различни позиции за седалката на водача. 12-посочното електрическо регулиране на седалките2 включва и подгряване на седалките за водача и пътника до него.

1 При активирана ръчна спирачка въртящите се седалки в кабината на водача не могат да се завъртат.
2 Допълнително оборудване срещу заплащане за California Coast и Ocean, не се предлага за California Beach. Само в комбинация с тапицерия Alcantara. Средна част и контури в Alcantara. Отпада възможността за въртяща се седалка.

Единична седалка в пътническата зона

Тази допълнителна седалка с удобни подлакътници може да се сгъва, завърта, мести по дължина, както и да се изважда. Тя е снабдена с триточков предпазен колан и ISOFIX точки за закрепване. Не се предлага за California със задвижване на четирите колела 4MOTION.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean.

Седалки

За пътническата зона в California Beach по желание се предлага тройна седалка. Когато тя се разгъне, заедно с опционалната мултифлекс плоскост, ще се сдобиете със спална площ с размери 1,50 х 1,83 м. Серийно предлаганото отделение за съхранение с тапицерия отпада.

При избор на тройна седалка с две опционални единични седалки, в пътническата зона на California Beach могат да пътуват комфортно петима пасажери - това превръща California Beach в пълноценен 7-местен автомобил.

Благодарение на двойната седалка с опционална въртяща се единична седалка, в California Beach ще се возят комфортно трима пасажери.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach. Не се предлага за California Coast и Ocean.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California