Климатична система "Climatic"

Полуавтоматичната климатична система "Climatic" е оборудвана със сензор в интериора и постоянно адаптира температурата към желаната стойност в кабината на водача. Освен това въздухът в пътническата зона се разпределя оптимално.

Серийно оборудване за California Beach и Coast. Не е налично за California Ocean.

Климатична система "Climatronic"

Климатичната система "Climatronic" предлага 3-зонално регулиране на температурата за водача, за пътника до него и за пасажерите отзад. Тя разпознава степента на слънчевото греене и външната температура и съответно подава повече или по-малко хладен въздух. Автоматичният режим на рециркулация и сензорът за качеството на въздуха създават приятен климатичен комфорт.

Серийно оборудване за California Ocean. Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach и Coast.

Отопление за предното стъкло

Интегрираните в предното стъкло електрически реотани бързо осигуряват добра видимост дори в студено и влажно време.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean. Предлага се само в комбинация с пакет "Светлина и видимост". При автомобили с климатична система "Climatronic" отпада бутона за функция "Остатъчна топлина".

Стационарно отопление

Стационарното отопление работи независимо от системата за отопление и вентилация и може да се управлява както от централния блок, така и чрез дистанционно управление. По желание алтернативно се предлага и допълнително водно отопление.

Серийно оборудване за California Ocean. Допълнително оборудване по желание със или без дистанционно управление за California Beach и Coast.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California