Спална повърхност

Леглото на първия етаж е с размери 1,20 х 2,00 м. Подматрачна рамка осигурява комфорт при спане. На входния отвор на повдигащия се покрив можете да седите изправени.

Леглото в жилищната част е с размери 1,14 х 2,00 м. Размерите на леглото в California Beach със серийна двойна/разпъваща се седалка са 1,50 х 2,00 м. В комбинация с тройната седалка се предлага и мултифлекс плоскост, която удължава площта за спане на 1,50 х 1,83 м.

При активирана ръчна спирачка въртящите се седалки не могат да се завъртат.

Удължение за леглото

Удължението за леглото може да се прибира и застопорява на по-висока позиция. Така то може да служи и като рафт, на който да съхранявате обемисти принадлежности или пък покупките си.

Серийно оборудване за California Coast и Ocean. Не се предлага за California Beach.
При активирана ръчна спирачка въртящите се седалки не могат да се завъртат.

Комфортен дюшек за спане

Опционалният комфортен дюшек за спане се поставя върху спалната площ като покрива кухини и неравности - така ще спите още по-добре. Дюшекът се сгъва бързо и лесно и е изключително компактен.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean. При активирана ръчна спирачка въртящите се седалки не могат да се завъртат.

Затъмнение в жилищната част

Серийно в облицовката на тавана при прозорците са вградени щори, с които можете напълно да затъмните пространството вътре.

Щори с алуминиеви ламели

Входът от шофьорската кабина към спалното отделение в горната част може да се затвори с ролетна щори с алуминиеви ламели, когато няма да се ползва.

Затъмнение в кабината на водача

В California Coast и Ocean серийно е възможно да затъмните кабината на водача с помощта на две щори, които са интегрирани в А-колоните на предното стъкло. При California Beach това се постига с платнена щора. Страничните прозорци при всички модели серийно се затъмняват чрез платнени щори.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California