LED предни светлини

Късите и дългите светлини светят с енергоспестяващи LED диоди. Ниската вероятност от повреда и дългият живот на LED диодите допринасят за повишената пътна безопасност, като така се намалява риска да останете внезапно без светлини. LED фаровете се отличават със силна светлина, имат дълъг живот и спектър на светлината, подобен на дневната и нисък разход на енергия. Предлагат се само в комбинация с LED задни светлини.

LED задни светлини

Габаритните и спирачните светлини са с енергоспестяващи LED диоди.

Всички модели разполагат серийно с LED осветление на регистрационния номер.
Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean.

Система за почистване на фаровете

Когато са включени късите или дългите светлини, при всяко пето измиване на предното стъкло, се почистват и стъклата на фаровете.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean.

 

Пакет "Светлина и видимост"

За по-добра видимост пакетът включва автоматично затъмняващо се вътрешно огледало за обратно виждане, което предпазва от заслепяване от движещите се отзад автомобили, и сензор за дъжд, който активира чистачките. С ярката си светлина функциите "Coming Home/Leaving Home" осветяват пространството около автомобила за още по-висока сигурност и комфорт.

Допълнително оборудване срещу заплащане за California Beach, Coast и Ocean.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California