TDI-двигатели

За California се предлага най-ново поколение двигатели, отговарящи на норма за вредни емисии Евро 6. Всеки един от агрегатите се отличава с особено нисък разход на гориво - при това без да спестява удоволствието от шофирането. Особено мощен и своевременно икономичен е 2,0-л-TDI двигателят със 150 кВт/204 к.с.

TSI-двигатели

Изберете между 2,0-л-TSI двигател със 110 кВт/150 к.с. и 2,0-л-TSI двигател със 150 кВт/204 к.с. Двата двигателя са с директно впръскване и турбокомпресор.

BlueMotion Technology

Моделите на Volkswagen с BlueMotion Technology следват идеята "Think Blue.":
Ето защо всеки нов двигател с норма за вредни емисии Евро 6 е серийно оборудван със система старт-стоп, рекуперация на спирачната енергия, с асистент за потегляне по наклон и гуми с оптимизирано пътно съпротивление. 

Старт-стоп система
Системата автоматично изключва двигателя, когато сте на неутрална предавка, при механична трансмисия и при освободен съединител, например, при престой на червен светофар. За да стартирате двигателя отново е необходимо да натиснете съединителя.

Рекуперация на спирачната енергия
Зареждането на акумулатора при движение по инерция и при спиране разтоварва двигателя и по този начин намалява разхода на гориво.

Гуми с оптимизирано пътно съпротивление
California е оборудван с гуми с понижено пътно съпротивление. Ниското съпротивление понижава разхода на гориво и емисиите на СО2.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

California