Теглич за ремарке

Още повече може да пътува с Вас

Малки транспорти на мебели, средно големи доставки или всичко, което семейството Ви непременно иска да вземе със себе си за отпуската: ако искате да транспортирате особено много, с Caddy можете просто да теглите ремарке. За целта се предлагат различни решения.

Стационарен теглич за ремарке

Стационарният теглич за ремарке е изчислен за прикачно тегло от 660 кг (без собствена спирачка) и до 1.500 кг (със собствена спирачка) и е оборудван със система за стабилизация при теглене.

Демонтируем теглич за ремарке

Заключващият се теглич за ремарке може лесно да се свали, когато не се ползва. Това улеснява маневрирането, напр. при малки паркоместа.

Подготовка за теглич за ремарке (без изобр.)

Управляващото устройство за теглича за ремарке и професионалното окабеляване улесняват допълнителното оборудване с теглич за ремарке.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип