Решения за задната част

Решение за почти всеки товар

Caddy е гъвкав дори и при товарене: изберете според нуждите си задна клапа с прозорец или практичната двукрила задна врата.

Задна клапа с остъкляване

Лесно подвижната остъклена задна клапа може да се отваря с една ръка. Отворена, при товарене и разтоварване, осигурява защита от дъжд и силно слънце. Отгоре на задната клапа е интегриран трета стоп. Клапата винаги е оборудвана с практичната Softtouch система за затваряне.

Двукрила задна врата с остъкляване

Опционалната двукрила задна врата с остъкляване е разделена в съотношение 2⁄3 към 1⁄3 и достига максимален ъгъл на отваряне 180°. В отворено състояние могат да се блокират поотделно, за да можете при нужда да транспортирате и по-дълги стоки. Моля, обърнете внимание, че при поръчка на задните врати конзолата за осветлението на регистрационния номер е от черна пластмаса.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип