Контакти

Вашият доставчик на енергия по пътя

Това Ви е познато: ако сте на път със семейството или няколко колеги, изведнъж всички трябва да заредят смартфоните си - естествено, едновременно. Добре, че Caddy държи в готовност за този случай няколко контакта и опционален USB порт.

Контакт 12 V в предното отделение за вещи

За консуматори на ток, напр. мобилни телефони или ноутбуци, в отвореното отделение за вещи на арматурното табло по желание е интегриран контакт 12V.  

Контакт 12 V в средната конзола (без изобр.)

Този контакт е лесно достъпен в предната част на средната конзола.

 

Контакт 12 V в багажника (без изобр.)

За преносими хладилни чанти и по-големи уреди 12V в багажника е на разположение контакт.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип