Климатични инсталации

Запазете главата хладна

Полуавтоматичната климатична инсталация и климатичната инсталация "Air Care Climatronic" регулират мигновено температура във вътрешното пространство и осигуряват хладен въздух и в топли дни.

Климатична инсталация "Climatronic"

На Вас Ви е топло, но спътникът Ви мръзне? Климатичната инсталация "Climatronic" предлага 2-зонален контрол на температурата, както и ръчна вентилационна функция. Така и двамата можете да настроите Вашата индивидуално желана температура. В зависимост от слънчевата светлина и външната температура климатичната инсталация подава повече или по-малко охладен въздух

Климатична инсталация

Полуавтоматичната климатична инсталация се регулира безстепенно и поддържа постоянно приятна температура във вътрешното пространство. Благодарение на ергономичните копчета и бутони и по време на пътуването могат лесно да се регулират градусите, разпределянето на въздуха и оборотите на вентилатора. 

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип