Гъвкави предложения за пространството

Предлага място, колкото Ви е необходимо

Вътрешното пространство на Caddy ежедневно се напасва отново към Вашите различни нужди. Независимо дали искате да превозите до 7 човека, или Ви предстоят големи покупки, или малки транспорти за мебели.

Двуместен автомобил

Като двуместен автомобил Caddy предлага внушителния обем на товарното отделение от 3 030 л, а със сгъната облегалка на седалката на спътника - дори повече. Идеален за много багаж.

Триместен автомобил

При триместния автомобил вторият ред седалки е разделен в съотношение ⅔ към ⅓. Благодарение на това се получават множество индивидуални възможности за използване.

Четириместен автомобил

Caddy с четири седящи места предлага място за четири човека и допълнителен багаж.

Петместен автомобил

Пет седящи места и много място за съхранение: тройната задна седалка предлага четири ISOFIX точки на закрепване на двете външни седалки и следователно е подходящ за детски седалки. Чрез сгъване и наклоняване на втория ред седалки се получава обем на товарното отделение до 2.852 л.

Седемместен автомобил

Оборудван със седем седящи места, Caddy е идеалният автомобил за транспортиране на голяма група с много комфорт. Caddy Maxi е с 47 см по-дълъг и предлага допълнително до 340 л1 товарно отделение за Вашия багаж.

Данните в литри важат до височината на поставката за багаж под задното стъкло.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип