Удоволствие от шофирането

Много удоволствие от старта до целта

За Вас удоволствието не започва от мястото за ваканция. А още от първите километри към него: опционалното задвижване на всички колела 4MOTION осигурява удоволствие от шофирането по почти всяка настилка - и с педалите в алуминиева оптика подаването на газ никога не е изглеждало по-добре.

Опционално задвижване на всички колела 4MOTION

Край на пътя? Нищо подобно. Извън укрепени пътища Caddy Alltrack се чувства точно толкова у дома, колкото и по нормален път. Тъй като с опционалното задвижване на всички колела 4MOTION за него не са проблем дори неравните черни пътища и стръмните планински пътеки. Но неговите взаимодействащи помежду си колела предлагат оптимално сцепление и върху мокър или покрит със сняг асфалт. За Caddy Alltrack винаги е сезон на удоволствието от шофирането.

Капачки за педалите в алуминиева оптика

Педалите на Caddy Alltrack дават пълна газ не само оптично, но блестят и с функционалност: с покритието си против плъзгане те осигуряват сигурно спиране в пространството на краката. Което ще оцените най-късно след излет при сняг или дъжд.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy Alltrack

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип