Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy Alltrack

 

Изкачва се с Вашите изисквания

Неговата офроуд визия директно предизвиква желание за следващото приключение през ваканцията. Благодарение на серийната система за подпомагане при изкачване на наклони Caddy Alltrack предлага и при по-големи наклони приятно управление на автомобила. И със своето опционално задвижване на всички колела 4MOTION безопасно Ви води там, където Ви очаква следващата активна почивка.

Създайте си сами представа за Caddy Alltrack

Спортна офроуд визия

Отлично оборудван за навън

Пътуването към следващото приключение може без съмнение понякога да води и извън укрепени пътища. В края на краищата Caddy Alltrack е оборудван със здрави капаци за каросерията и дизайнерска защита срещу вклиняване, които му позволяват да изглежда добре дори при лоши почвени условия. Неговите сребристи рейки на покрива предлагат освен това най-добри условия, за да можете удобно да транспортирате планински колела, сноубордове или допълнително оборудване И за да можете да се конкурирате и с най-красивата околност, Caddy Alltrack е наличен във всички предлагани цветове.

Висококачествен интериор

Тук е хубаво

След вълнуващ ден на открито е време за вглъбяване в себе си. А Caddy Alltrack го прави особено приятно за Вас: към неговите акценти на интериора спадат комфортното арматурно табло с декоративни елементи "Carbon Square Dark", ексклузивната тапицерия "7Summits", въздушен отвор със сребриста рамка, както и цветово съгласуваните облицовки на вратите и страните. Детайли като частичното кожено оборудване с шевове в цвят мускат и многобройни хромирани елементи завършват стилното присъствие. Остава само въпросът: сигурни ли сте, че все още искате да слезете?

Удоволствие от шофирането

Много удоволствие от старта до целта

За Вас удоволствието не започва от мястото за ваканция. А още от първите километри към него: опционалното задвижване на всички колела 4MOTION осигурява удоволствие от шофирането по почти всяка настилка - и с педалите в алуминиева оптика подаването на газ никога не е изглеждало по-добре.

Повече за удоволствието от шофирането

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип