Задвижване на четирите колела 4MOTION

Предимствата от задвижването на четирите колела 4MOTION ще усетите най-вече при движение по мокри или заснежени пътища, както и по лошо поддържани пътни настилки. В тези условия, междуосовият съединител, прехвърля задвижващата сила върху колелата с по-добро сцепление. По този начин се постига спокоен ход на движение, повишена безопасност при завиване и по-прецизно управление.

Перманентното задвижване на 4-те колела има своите предимства и при теглене на ремарке - например в комбинация с мощния турбо-дизелов двигател с 90 кВт/122 к.с. А в случай, че желаете да постигнете още по-комфортно пътуване, може просто да изберете 2,0-л-TDI двигател (110 кВт/150 к.с.) в комбинация с двойна скоростна кутия DSG със задвижване на 4-те колела 4MOTION. И между другото казано - в сегмента на компактните градски ванове за доставки единствен Caddy предлага тази възможност.

Затвори

Caddy - Товарен вариант

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам