Задвижване на четирите колела 4MOTION

Предимствата от задвижването на четирите колела 4MOTION ще усетите най-вече при движение по мокри или заснежени пътища, както и по лошо поддържани пътни настилки. В тези условия, междуосовият съединител, прехвърля задвижващата сила върху колелата с по-добро сцепление. По този начин се постига спокоен ход на движение, повишена безопасност при завиване и по-прецизно управление.

Перманентното задвижване на 4-те колела има своите предимства и при теглене на ремарке - например в комбинация с мощния турбо-дизелов двигател с 90 кВт/122 к.с. А в случай, че желаете да постигнете още по-комфортно пътуване, може просто да изберете 2,0-л-TDI двигател (110 кВт/150 к.с.) в комбинация с двойна скоростна кутия DSG със задвижване на 4-те колела 4MOTION. И между другото казано - в сегмента на компактните градски ванове за доставки единствен Caddy предлага тази възможност.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант