Плътна преградна стена.

Преградната стена с височина до тавана разделя пътническата от товарната зона и по този начин предлага висока степен на пасивна безопасност. Тя е здраво прикрепена към каросерията посредством винтове и изпълнява норма DIN 75410-3 за "Безопасно укрепване на товари в лекотоварни автомобили".

Преградна стена с прозорец.

Caddy Kasten може да бъде оборудван по желание на клиента и с преградна стена с прозорец. Този вариант също е с височина до тавана, но е с два големи прозореца от удароустойчиво стъкло. По този начин можете по всяко време да държите под око товара.

Преградна стена с интегрирана врата

С опционалната преградна стена с интегрирана врата имате възможност безпроблемно да увеличите товарния обем с 0,5 м3. За целта трябва просто да сгънете облегалката на предната седалка и да отворите интегрираната врата на 90°. Така ще се сдобиете с товарна дължина от 2600 мм при Caddy Kasten и 3070 мм при Caddy Maxi Kasten - за да превозвате безпроблемно дълги и обемисти предмети.

Гумирано покритие за товарния под.

За пода в товарната зона на Caddy се предлага опционално гумирано покритие. То е разкроено точно по размерите на релефния товарен под и се мие изключително лесно. Освен това материалът е с добри топло- и шумоизолиращи свойства.

 

Халки за укрепване на товар.

За безопасното укрепване на товара в новото Caddy разполагате серийно с шест халки за укрепване, които са здраво захванати в пода на автомобила. Caddy Maxi Kasten дори предлага 8 халки за укрепване. Така с помощта на здрави укрепващи колани можете да прикрепяте стабилно и съобразно с изискванията инструменти и материали.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант