Радиосистема "Cosmposition Audio".

Системата включва монохромен TFT дисплей, два високоговорителя 2х20 вата мощност, слот за SD-карта, AUX-IN букса и USB вход.

Радиосистема "Composition Colour"

Наличната като допълнително оборудване радиосистема "Composition Colour" включва 12,7 см (5-инча) TFT цветен сензорен дисплей, CD плеър, който може да възпроизвежда MP3- и WMA файлове, два високоговорителя с мощност 4 х 20 вата, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB вход, съвместим с iPhone, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането.

Радиосистема "Composition Media"

Опционалната система "Composition Media" включва 16,5 см (6,33 инча) TFT цветен дисплей, тъчскрийн със сензор за близост, CD плеър, който може да възпроизвежда MP3- и WMA файлове, четири високоговорителя с мощност 4 х 20 вата, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB-вход, съвместим и с iPhone, в жабката, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането. За тази радиосистема по желание се предлага мобилната услуга Car-Net App-Connect1.

1 Допълнително оборудване срещу доплащане в комбинация с радиосистема "Composition Media. Съвместим с технологиите MirrorLink™, CarPlay™ и Android Auto™. Моля проверете дали вашето устройство е съвместимо с Car-Net App-Connect. Използването на Car-Net App-Connect може да се извършва само чрез Вашия мобилен телефон. Моля обърнете внимание на договорните отношения за пренос на данни и достъп до интернет.

Навигационна система "Discover Media"

При опционалната навигационна система "Discover Media", в допълнение към функциите на радиосистемата "Composition Media", е интегриран втори слот за SD карти, в който може да бъде поставена SD карта с навигационни карти. В комбинация с опционалните мобилни услуги на Car-Net Guide & Inform, системата постоянно сваля от интернет актуални данни и информация1.

 

Отделение за мобилен телефон "Comfort"

Специално отделение за вашия мобилен телефон е свързано безжично с външната антена с цел оптимизиране качеството на излъчването и приемането на мобилен сигнал. Зареждането на мобилния Ви телефон също е изключително лесно с връзката за мобилен телефон "Comfort": телефонът просто трябва да бъде свързан с USB-буксата в отделението.

 

Предлага се само в комбинация с радиосистемите "Composition Colour" и "Composition Media", както и с навигационната система "Discover Media".

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант