Климатична система

Като серийно оборудване за Caddy Kasten се предлага полуавтоматична климатична система . Тя се регулира безстепенно и поддържа постоянна и приятна температура във вътрешното пространство.

Климатична инсталация "Climatronic"

Опционалната климатична система "Climatronic" регулира температурата с помощта на сензор и постоянно напасва актуалните стойности към предварително зададената температура. Благодарение на 2-зонално регулиране, желаните градуси могат с абсолютна точност са се настроят поотделно за водача и пътника до него. Сензорът за качеството на въздуха следи за състоянието на подавания отвън въздух и при необходимост автоматично активира режим на циркулация на въздуха.

Подгряване на предното стъкло

Интегрираните в предното стъкло електрически реотани бързо осигуряват добра видимост дори в студено и влажно време. Опционалното отопление на предното стъкло се предлага само в комбинация с пакет "Светлина и видимост".

Отопление на седалките

Опционалното отопление на седалките е интегрирано в седалищната част и в облегалките на предните седалки и се регулира поотделно за мястото на водача и за пътника до него. Със стартирането на автомобила има възможност за избор между три степени на отопление.

Затвори

Caddy - Товарен вариант

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам