Климатична система

Като серийно оборудване за Caddy Kasten се предлага полуавтоматична климатична система . Тя се регулира безстепенно и поддържа постоянна и приятна температура във вътрешното пространство.

Климатична инсталация "Climatronic"

Опционалната климатична система "Climatronic" регулира температурата с помощта на сензор и постоянно напасва актуалните стойности към предварително зададената температура. Благодарение на 2-зонално регулиране, желаните градуси могат с абсолютна точност са се настроят поотделно за водача и пътника до него. Сензорът за качеството на въздуха следи за състоянието на подавания отвън въздух и при необходимост автоматично активира режим на циркулация на въздуха.

Подгряване на предното стъкло

Интегрираните в предното стъкло електрически реотани бързо осигуряват добра видимост дори в студено и влажно време. Опционалното отопление на предното стъкло се предлага само в комбинация с пакет "Светлина и видимост".

Отопление на седалките

Опционалното отопление на седалките е интегрирано в седалищната част и в облегалките на предните седалки и се регулира поотделно за мястото на водача и за пътника до него. Със стартирането на автомобила има възможност за избор между три степени на отопление.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант