TDI двигатели

Икономичните 2,0 л турбодизелови двигатели с Common-Rail директно впръскване се предлагат с различни нива на мощност. По-специално версиите с мощност 55 кВт/75 к.с. и 75 кВт/102 к.с., впечатляват с нисък разход на гориво и занижени вредни емисии. Агрегатите 75 кВт/102 к.с. и 110 кВт/150 к.с. могат допълнително да бъдат оборудвани с автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG. Двигателят с мощност 90 кВт/122 к.с. е наличен само със задвижване на четирите колела 4MOTION.

TSI двигатели

Благодарение на комбинацията от директно впръскване на горивото и турбо нагнетяване трите двигатели са безшумни, ефективни и мощни. Двата варианта с мощност 1,0 л TSI и 1,2 л TSI впечатляват с особено икономичен разход на гориво. Освен това, за първи път бензиновият двигател с мощност 1,4 л TSI може да се комбинира с автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG.

BlueMotion Technology

Моделите на Volkswagen с BlueMotion Technology следват идеята "Think Blue.": заради това всеки съвременен Eвро 6 двигател серийно е оборудван със старт-стоп система, рекуперация на спирачната енергия, асистент при потегляне по наклон и гуми с оптимизирано пътно съпротивление.

Система Старт-стоп
Помага ви да шофирате икономично и изключва двигателя при работа на празен ход и отпуснат съединител. Резултатът е по-нисък разход на гориво, особено при шофиране в градси условия.

Рекуперация на спирачната енергия
Зареждането на акумулатора при движение по инерция и при спиране разтоварва двигателя и по този начин намалява разхода на гориво.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант