Външни огледала

Всичко видимо отзад

Този, който често се предвижва в тесни градски центрове или на строителни площадки с лоша видимост, си мечтае понякога за очи и на тила. За съжаление, не можем да Ви предложим такива. За сметка на това предлагаме електрически прибиращи се и регулируеми външни огледала, чрез които разполагате с отлична видимост назад.

Електрически външни огледала

С помощта на въртящо се копче от позицията на водача и двете външни огледала могат да бъдат удобно електрически регулирани и подгряти. По този начин водачът винаги има добра видимост назад. Електрическите външни огледала заедно с електрическите предни стъкла са част от опционалния Електрически пакет I.

Електрически прибиращи се външни огледала

Външните огледала за Caddy опционално могат да бъдат електрически регулируеми, подгряващи се  и прибиращи се1.

Изображението показва външни огледала на пътнически автомобил с Оптичен пакет I.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип