Товарно отделение

Много пространство за целия Ви материал

Превърнете Вашия Caddy Kasten за секунди в напълно функционален сервизен автомобил за ремонтни услуги, монтажи и много други икономически отрасли. На Ваше разположение са многобройни опции за оформянето на товарното отделение:

  • плътна преградна стена
  • преградна стена с прозорци
  • гумирано подово покритие
  • универсален под
  • халки за обезопасяване

Плътна преградна стена

Високата до нивото на тавана стена отделя напълно кабината на водача от товарното отделение, като по този начин осигурява по-висока пасивна защита. Тя е твърдо фиксирана към каросерията на автомобила и изпълнява предписанията на DIN 75410-3 "Обезопасяване на товара в малки транспортери".

Преградна стена с прозорци

За Caddy Kasten опционално се предлага преградна стена с прозорец. С височина до нивото на тавана, подобно на плътната преграда, тази стена разполага допълнително с два големи прозореца. Така държите товара винаги под око.

Гумирано подово покритие

За товарното отделение на Caddy опционално може да се поръча гумирано подово покритие. Защитното покритие от миеща се пластмаса е точно адаптирано към контурите на пода от рифелова ламарина. Освен това гумираният материал има добро изолиращо и шумозаглушително действие.

Универсален под

Той е идеалната опционална подготовка за последващо вграждане на специални системи от шкафове на различни производители. Специално предвидените фрезовани отвори в подовото покритие позволяват гъвкав монтаж и демонтаж по всяко време на системите от шкафове, без лепене и пробиване.

Халки за обезопасяване

Товарното отделение разполага стандартно с шест прибиращи се халки за обезопасяване, които са трайно монтирани в пода на автомобила. Caddy Maxi Kasten разполага дори с осем халки за обезопасяване. Така с помощта на здрави сапани инструменти и материал могат да се укрепят безопасно и съобразно разпоредбите.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип