Системи за отопление

На топло през студените дни

Лоша видимост поради запотено челно стъкло? След срещи на открито да мръзнете в кабината на водача? С нашите отоплителни системи ще Ви е топло и удобно на път, дори в мразовитите месеци.

Отопляеми предно стъкло

По желание интегрирани в предното стъкло електрически нагревателни проводници осигуряват добра видимост напред и при студено и влажно време. Отопляемото предно стъкло се предлага само в комбинация с пакет "Светлина & Видимост".

Отопление на седалките

Опционалното отопление на седалките е вградено в седалката и лумбалната опора на предните седалки и може да се регулира отделно за водача и пасажера. След включване на запалването имате избор от три степени на отопление.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип