Решения за задната част

Товарене и разтоварване. Удобно и лесно.

Качване, слизане. Товарене, разтоварване. Вратите на един лекотоварен автомобил се отварят и затварят многократно през деня - по този начин се натоварват значително. Поради това в Caddy са монтирани единствено шарнири, водещи релси и ръкохватки, които съответстват на високите изисквания. Но и ниският товарен борд и множеството варианти на вратите са добри аргументи за него. 

Остъклена задна клапа за Caddy Kasten.

Неостъклена задна клапа за Caddy Kasten.

Остъклени задни врати (⅔ към ⅓) за Caddy Kasten.

Задни врати (⅔ към ⅓) с непрозрачно остъкляване за Caddy Kasten.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип