Навигационна система

Стигнете сигурно до целта

Когато следва среща след среща, няма време за обиколни пътища. Нашата навигационна система ще ви доведе направо до целта. И след свършената работа отново направо вкъщи.

Навигационна система "Discover Media"

  • Car-Net Guide & Inform, също и връзка с Car-Net App-Connect
  • 16,5 см (6,33 инча) цветен TFT дисплей и сензорен екран със сензор за приближаване
  • MP3 и WMA съвместим CD плейър
  • 4 x 20 W мощност с четири високоговорителя
  • двоен тунер с PhasenDiversity
  • AUX-IN и USB порт, съвместим с iPhone, в жабката Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и два слота за SD карти
  • SD карта с навигационни карти, включително безплатна актуализация на картите, благодарение на Volkswagen MapCare

Volkswagen Media Control (без изобр.)1

Превърнете своя смартфон или таблет в дистанционно управление на навигационната система "Discover Media" с опционалната система Volkswagen Media Control. Управлявайте удобно от купето функциите на аудио системата чрез WLAN връзка. Или проиграйте на TFT цветния дисплей навигационен маршрут, който сте намерили в Google Maps, и стартирайте навигацията от втория или третия ред седалки.

Съвместими с iOS и Android. Законът не разрешава на водача да използва функциите на Volkswagen Media Control по време на пътуване.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип