Мултифункционални дисплеи

Да знаете всичко, което трябва

Цялата информация, която Ви е необходима за пътуването, ще намерите прегледно на едно място: бордовият компютър показва, напр., изминатите километри, външната температура и средния разход на гориво.

Мултифункционален централен дисплей "Plus"

Освен функциите на мултифункционалния централен дисплей, с него могат да се регулира опционалното допълнително водно отопление и да се настройва опционалния пакет "Светлина & Видимост". Освен това, в комбинация с навигационната система, предлага удобна навигация със стрелки.

Мултифункционален централен дисплей "Premium"

Предлага допълнително към функциите на мултифункционалния централен дисплей "Plus" цветен 3D дисплей и анимирано меню.

Мултифункционален централен дисплей (без изобр.)

Показва актуална информация, сред която часа, оставащият пробег, външната температура, средният разход на гориво и препоръка за предавка за ефективен стил на шофиране.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип