Мобилни ­онлайн услуги

Навсякъде в мрежа – и информирани

Получавайте най-актуалната пътна информация от Интернет. Задайте най-прекия път до следващата бензиностанция. Използвайте приложенията на Вашия смартфон и по време на движение. Получавате напомняне за сервизно обслужване и директно предупреждение при опит за кражба. С мобилните онлайн услуги "Car-Net" пътувате по-комфортно, по-сигурно и сте максимално информирани.

Car-Net App-Connect

С Car-Net App-Connect1 можете да ползвате много функции на Вашия iPhone или смартфон с Android и по време на пътуването - съвсем удобно и безопасно чрез сензорния екран на инфотейнмънт системата. За целта просто свържете смартфона чрез USB кабела със системата. Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink™ отразяват след това съвместимите приложения на дисплея.

Car-Net Guide & Inform

С Car-Net Guide & Inform2 разширявате Вашата навигационна система с много допълнителни Onboard информационни услуги. Благодарение на тях, докато пътувате, сте по-добре информирани за актуалната пътна обстановка, свободни паркоместа и изгодни бензиностанции. Имате на разположение общо единадесет услуги, които можете да ползвате безплатно през първите три години3.

Допълнително оборудване срещу доплащане в комбинация с радиосистемата „Composition Media“ и навигационната система „Discover Media“. При опционалната навигационна система „Discover Media Plus“ вече се съдържа Car-Net App-Connect. Моля, проверете дали Вашето крайно устройство е съвместимо с интегрираните в Car-Net App-Connect технологии MirrorLink™, CarPlay™ и Android Auto™. използването на приложението Car-Net App-Connect става само чрез Вашия мобилен телефон. Моля, спазвайте Вашите договорни условия по отношение на преноса на данни и интернет връзката. Car-Net Guide & Inform и Car-Net App-Connect се предлагат опционално.

Използването на Car-Net Guide & Inform е възможно само с опционалното оборудване „Discover Media“ или „Discover Media Plus“. Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WLAN hotspot, или от Volkswagen UMTS-CarStick със SIM-карта на произволен мобилен оператор с допълнителни такси. Услугите Guide & Inform са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет в зависимост от Вашия мобилен план и особено в чужбина могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen-car-net.com/portal. След 90-я ден безплатният достъп се намалява. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.vw-nutzfahrzeuge.at/car-net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

Безплатният тригодишен достъп започва след регистрирането на клиента в Car-Net, но най-късно 90 дни след предаването на автомобила.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип