Инфотейнмънт

Винаги с Вас: Вашият офис

Вашият лекотоварен автомобил не само трябва да ви закара безопасно и безпроблемно на работа. Но вие искате да свършите още нещо по пътя? Имаме добра новина за вас: Caddy може да бъде оборудван с множество интелигентни мрежови възможности. Така на път можете да приемате поръчки или да участвате в срещи.

Интерфейс за мобилен телефон "Comfort"

Отделението за Вашия мобилен телефон разполага с безжична връзка с външна антена за оптимизиране на качеството на мобилното приемане и предаване. И зареждането е много лесно: телефонът само трябва да се свърже с USB порта, който също се намира в отделението.  

Гласово управление (без изобр.)

Повече комфорт и сигурност със системата за гласово управление: Управлявайте функциите на телефона, навигацията и аудио системата, без да сваляте ръце от волана. Чрез гласовите команди можете също така да извиквате почти цялото меню и индикациите на дисплея на радио- или навигационната система.  

 

Volkswagen Media Control (без изобр.)1

Превърнете своя смартфон или таблет в дистанционно управление на навигационната система "Discover Media" с опционалната система Volkswagen Media Control. Управлявайте удобно от купето функциите на аудио системата чрез WLAN връзка. Или проиграйте на TFT цветния дисплей навигационен маршрут, който сте намерили в Google Maps, и стартирайте навигацията от втория или третия ред седалки.

 

Bluetooth за връзка с мобилен телефон (без изобр.)

Благодарение на безжичен Bluetooth порт можете комфортно и безопасно да говорите по телефона в движение чрез микрофон и високоговорител.

Съвместими с iOS и Android. Законът не разрешава на водача да използва функциите на Volkswagen Media Control по време на пътуване.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип