Асистенти за паркиране

Вашето 8-мо и 9-то сетиво за удобно паркиране

По желание ще получите за Caddy различни асистенти за паркиране.

Парк-пилот1

При паркиране предупреждава със звуков сигнал при разпознати препятствия отзад и показва разстоянието до тях на дисплея2.

Камера при движение на заден ход "Rear View"1

Улеснява паркирането, като изобразява ограничено зоната зад автомобила на дисплея на радио-или навигационната система. Допълнителни статични помощни линии подпомагат процеса на паркиране. Камерата при движение на заден ход се предлага само в комбинация със задна клапа.

Асистент за паркиране "Park Assist"1

Паркира перпендикулярно и успоредно с няколко маневри. След включване на предавката за заден ход автомобилът поема управлението самостоятелно. Водачът натиска само съединителя, педала за газта и спирачката.

В рамките на ограниченията на системата.

Според версията на радио- или навигационната система. Предлага се от радиосистема „Composition Colour“ или по-висока.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип