Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy
Товарен вариант

 

Справя се с почти всяка задача

Спешна доставка или важна среща при клиент - следващият ангажимент вече Ви очаква. Винаги с Вас: Caddy Kasten. Маневрен, функционален и многолик той Ви подкрепя всеки ден и при почти всяка ситуация. С неговите компактни външно размери Caddy е изключително подходящ за поръчки в града. Благодарение на простора си той обаче е и правилният колега за новата строителна площадка. Независимо за какво ще го използвате, професионалното Ви представяне е гарантирано.

Създайте си сами представа за Caddy Kasten

Добре обмислена система за съхранение

Всичко перфектно подредено

Който страда от недостиг на време, не желае да търси дълго. Поради това Caddy Kasten разполага с добре обмислена система за съхранение с различни по големина отделения и рафтове за съхранение. Било то работни ръкавици, кутия за обяд или сгъваем метър - тук всяко нещо има своето място.

Функционален интериор

Гъвкав като Вас

Всяка поръчка носи със себе си нови предизвикателства за Вас и Вашия екип. Гъвкавото вътрешно пространство на Caddy Kasten е подготвено за всичко: Здрави подови покрития, различни преградни стени или шкафове за работилница - оформете товарното отделение съгласно Вашите нужди.

Асистиращи системи

Без напрежение през града

В тесни улици на жилищните зони или в натоварения градски център: В Caddy Kasten Ви подпомагат множество иновативни асистиращи системи и системи за безопасност, когато стане трудно. По този начин пристигате на време и най-вече спокойни на целта си.

Голям полезен товар

Застава сам срещу най-тежките задачи

Доста силен е малкият: Товарното отделение на Caddy Kasten убеждава не само с гъвкавост и здравина, а преди всичко със своя обем и възможностите си за натоварване. Дори късата база предлага висок товарен капацитет, който по желание може да бъде разширен. Толкова много пространство е на Ваше разположение:

  • до 3,2 м3 товарен обем при къса база
  • до 3,7 м3 товарен обем с опционална частична или отваряема преградна стена
  • до приблизително 690 кг полезен товар
  • шест халки за обезопасяване
Задвижване на всички колела 4MOTION

Сработва, когато е необходимо

Caddy Kasten с опционално задвижване на всички колела 4MOTION се справя перфектно и по мокри, заснежени, мръсни или неравни пътища. Съединителят за задвижване на четирите колела измества задвижващата сила към колелата с по-добро сцепление за повече устойчивост в завоите и по-прецизно управление. В допълнение, единствен от своя клас Caddy Kasten предлага фабрично постоянно задвижване на всички колела. Още предимства и възможности:

  • В комбинация с мощния турбодизелов двигател 90-кВт/122 к.с. постоянното задвижване на всички колела работи идеално и при режим на движение с ремарке.
  • Съчетанието от двигател 2,0 л (110 кВт/150 к.с.), трансмисия с два съединителя DSG и задвижване на всички колела 4MOTION допълнително увеличава комфорта по време на път.

Премислен до детайл

Всеки ден предлага безбройни предизвикателства, които често изискват бързи, а все по-често и професионални решения. Чрез Caddy Kasten имате на разположение един автомобил, който Ви подкрепя в почти всяка ситуация.

Всички екстри

Товар

Назад към прегледа

Товар

Благодарение на големия товарен обем, удачните решения за задната част и множеството възможности за обезопасяване на товара Caddy Kasten превозва Вашия материал – естествено и Вас – благополучно до целта.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Прецизни линии, динамична предница, линейно оформена задница и много други запомнящи се детайли: Caddy Kasten излъчва компетентност от пръв поглед.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Удобно на работа. Без напрежение в края на работния ден. Caddy Kasten е убедителен и отвътре чрез изключителното качество на изработката и множеството екстри.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Останете добре информирани по време на път: Най-съвременен инфотеймънт, иновативни онлайн услуги, мултифункционални волани и дисплеи правят това възможно.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Пристигнете удобно до Вашата цел: Модерни асистиращи системи за безопасност и за водача следят случващото се по време на път и могат да предотвратят критични ситуации.

Продуктово видео

Изживейте предимствата при използването на Caddy.

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип