Удоволствие от шофирането

Дори и извън, спазвайте лентата за движение

Комфортното управление на Caddy Alltrack Товарен вариант го превръща в надежден спътник по почти всякакви пътища. Благодарение на доброто сцепление, стабилността в лентата за движение и в завоите, както и асистентът при потегляне по наклон, удоволствието от шофирането винаги Ви съпътства. А за да се наслаждавате още повече на външността на автомобила, опционално се предлага пакет "Alltrack" с много допълнителни екстри.

Опционално задвижване на всички колела 4MOTION

Добра работа: Caddy Alltrack Товарен вариант с опционално задвижване на всички колела 4MOTION взима почти всеки завой с лекота. Независимо дали върху мокри или покрити със сняг пътища, върху замърсени или неравни пътни настилки, той разполага с добро сцепление, стабилност в лентата за движение и в завоите.

Асистент при потегляне по наклон

Винаги на стартова позиция: Дори когато трябва да се изкачите по стръмен наклон, можете да разчитате на Caddy Alltrack Товарен вариант. Неговият асистент при потегляне по наклон предотвратява нежеланото връщане назад и се грижи при потегляне за удобно управление.

 

Опционален пакет "Alltrack"

По желание още по-впечатляващ: За Caddy Alltrack Товарен вариант е наличен опционалният пакет оборудване "Alltrack". В него са включени спортни педали с алуминиева визия, комфортно арматурно табло с декоративни елементи "Carbon Square Dark" и текстилна тапицерия на седалките "7Summits". Всичко това се допълва от черни ламели на въздуховодите със сребристо обкантване и цветово съобразена облицовка на вратите и страните. При лоши метеорологични условия светлините за мъгла с функция осветяване на завоя осигуряват максимална видимост.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy Alltrack Товарен вариант

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип