Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy Alltrack Товарен вариант

 

Alltrack. Надежден по всяко време.

Той дава всичко от себе си: Дори когато често сте на път извън асфалтирани пътища, Caddy Alltrack Товарен вариант е Ваш надежден спътник. Серийният асистент при потегляне по наклон осигурява удобно потегляне, дори и при големи наклони. За мокри или покрити със сняг улици се предлага опционално задвижване на всички колела 4MOTION.

Специално лакиране

Здрав тип, ексклузивна боя

Толкова красиво може да е устойчивото на износване: Caddy Alltrack Товарен вариант печели по точки във вътрешното пространство с предлаганото опционално арматурно табло с декоративни елементи "Carbon Square Dark", ламелите на въздуховодите със сребристо обкантване, както и цветовото съчетание на облицовките на вратите и страните. Детайли като кожения волан, покритите с кожа елементи с цветни шевове и многобройните апликации от хром допълват набора от интериорни акценти. Опционално този специален модел се предлага и в ексклузивния цвят на каросерията Mojave Beige металик.

Offroad излъчване

Забележим чак до подкартерната защита

Caddy Alltrack Товарен вариант е последователен: Характерното Offroad излъчване започва с рейки в сребристо и завършва с дизайнерската подкартерна защита в черно или сребристо. Също така ексклузивните 17-цолови алуминиеви джанти "Quito" и здравите арки на калниците от черна пластмаса допринасят за характерната външност на Alltrack

Удоволствие от шофирането

Дори и извън, спазвайте лентата за движение

Комфортното управление на Caddy Alltrack Товарен вариант го превръща в надежден спътник по почти всякакви пътища. Благодарение на доброто сцепление, стабилността в лентата за движение и в завоите, както и асистентът при потегляне по наклон, удоволствието от шофирането винаги Ви съпътства. А за да се наслаждавате още повече на външността на автомобила, опционално се предлага пакет "Alltrack" с много допълнителни екстри.

Повече за Удоволствието от шофирането

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип