Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy - Товарен вариант
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy - Товарен вариант

Справя се с почти всяка задача. Всеки ден ни изправя пред нови предизвикателства, които изискват бързи и професионални решения. В лицето на Caddy Kasten ще откриете автомобил, който е надежден помощник в почти всяка ситуация. Функционален, гъвкав и многолик, маневреният и компактен градски ван за доставки е визитната ви картичка пред вашите клиенти.

Галерия

Изживейте акцентите на Caddy Товарен вариант от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Caddy Товарен вариант от различни перспективи.

Продуктов филм

Caddy в действие.

Изживейте предимствата на Caddy.

Най-после отново е понеделник. Caddy Kasten впечатлява с множество екстри, които се грижат за вашия комфорт: интелигентни мобилни онлайн услуги, които бързо ще ви отведат до мястото на следващата ви среща, висококачествени инфотейнмънт системи, както и отоплителни и климатични инсталации - всички те ще се погрижат, вашият работен ден да е още по-приятен.

Car-Net
Радио и навигационни системи
Мултифункционален волан и дисплей
Отопление и климатични системи

Car-Net

 

Caddy Kasten може да бъде оборудван с разнообразни мобилни онлайн услуги. Свържете вашия лекотоварен автомобил със своя смартфон, както и с интернет, за да имате достъп до различни приложения и актуална информация за трафика.

Радио и навигационни системи

Инфотейнмънт системите на Caddy Kasten ще ви впечатлят с интуитивно управление, отлична мобилна връзка и добър звук - за да бъде денят ви още по-приятен. 

Всестранно развит талант

Леко управляем при ежедневна експлоатация.

За повече удобство можете да управлявате мултимедийната система, телефона и скоростта на движение чрез мултифункционалния волан. Същевременно, мултифункционалният дисплей визуализира актуална информация като например среден разход на гориво, пробег и още полезни данни. 

Почувствайте се добре

Насладете се на приятна температура в автомобила.

Модерни климатични системи регулират бързо и лесно температурата вътре в автомобила, а в топли дни ще се погрижат за хладен въздух. Предните седалки с подгряване ще се погрижат да се почувствате уютно в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Бързо и безопасно до целта. За Caddy Kasten се предлагат новаторски асистиращи системи за водача, които ви подпомагат по пътя до работата или до мястото на следващата ви среща.

Мултиколизионна спирачка
Въздушни възглавници
Асистент при паркиране
Автоматичен контрол на дистанцията ACC и „Front Assist“
Асистент при потегляне по наклон
Още системи за безопасност
Безопасност

Иновативна спирачна система.

Мултиколизионната спирачка е част от цялостната система за безопасност и в рамките на възможностите на системата, след сблъсък автоматично намалява скоростта на автомобила до около 10 км/ч, ако водачът не реагира сам. По този начин последващите сблъсъци могат да бъдат избегнати1. Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят удар. Водачът може по всяко време да поеме контрола над автомобила.

1 В рамките на възможностите на системата.

Безопасност на пътя

Насладете се на възможно най-добра защита.

Въздушните възглавници за водача, пътника до него и страничните въздушни възглавници за главата, които за първи път са включени в обхвата на серийното оборудване, предлагат възможно най-добра защита за пътуващите отпред пасажери в случай на челен и страничен удар. Въздушната възглавница за пътника до водача може да се деактивира с помощта на ключа за автомобила.

Във ваша подкрепа

Улеснява паркирането.

Интелигентните помощни системи при паркиране, които предлага Caddy Kasten ви предупреждават със звуков и оптически сигнал при разпознати препятствия и могат дори да поемат управлението вместо вас.

Спазва дистанция

Интелигентен помощник по време на път.

Опционалният автоматичен контрол на дистанцията ACC автоматично адаптира скоростта към тази на движещия се отпред автомобил и поддържа зададената от водача дистанция. При това зададената скорост не се превишава.

Система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия2.

Системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия разпознава посредством радарна система ситуации, при които дистанцията до движещия се отпред автомобил е твърде малка и помага за скъсяване на спирачния път1. Предупреждава водача визуално и акустично, както и чрез спирачна намеса при разпознати критични ситуации.

1 В рамките на възможностите на системата.
2 До 30 км/ч.

Комфорт

Помага ви при потегляне по наклон.

Серийният асистент при потегляне по наклон, предотвратява нежеланото връщане на автомобила назад и осигурява комфортно управление.

Надеждни

Осигуряват превантивна защита.

За да пътувате спокойни, Caddy Kasten предлага практични системи за безопасност, които при необходимост могат да се намесят в помощ на водача и по този начин да сведат до минимум опасностите при шофиране.

Икономичен разход на гориво. Caddy Kasten идва с ново поколение двигатели, които са икономични и безшумни и отговарят на норма за вредни емисии Евро 6. Допълнителни екстри гарантират ефективност и безопасност.

Двигатели - технология
TGI двигател
Автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощен и ефективен

Шофирайте динамично и икономично.

Всички двигатели са оборудвани серийно с BlueMotion Technology и отговарят на емисионна норма Евро 6.

Безопасно и комфортно

Шофирайте икономично на природен газ.

Caddy TGI BlueMotion е правилният избор за всеки, който иска да пести гориво. Автомобилът се задвижва изключително ефективно, както на природен газ (CNG)1, така и на бензин и при пълен резервоар стартира винаги на метан.

1  Възможни горива са природен газ, био-метан и метан от възобновяема енергия.

Повече ефективност

Насладете се на удоволствието от шофирането.

6-степенната (75 кВт/102 к.с., 110 кВт/150 к.с.) респективно 7-степенната  скоростна кутия (92 кВт/125 к.с.) позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките в оптималния момент към предварително избраната предавка. Резултатът: висок комфорт при шофиране, без прекъсване на подаването на мощност.  Ако желаете можете да сменяте предавките и чрез леко докосване на скоростния лост.

 

Подготвени за всичко

Повишено сцепление.

Caddy Kasten със задвижване на четирите колела 4MOTION ви служи надеждно и в пресечени местности.

Лесно и безопасно товарене. Caddy Kasten предлага товарен обем до 4,7 м3 (в изпълнение Maxi Kasten с пакет “Flex Seat PLus”). Усъвършенстваната система за съхранение на вещи улеснява работата ви. Преградни стени, защитна решетка и шини за укрепване гарантират безопасен транспорт.

Отделения за съхранение на вещи
Товарно пространство
Възможни комбинации за врати на товарната зона.
Пестящ място

Организирайте перфектно вашето ежедневие.

За да може да се концентрирате върху важните неща по време на работа, Caddy Kasten  предлага отделения за съхранение на вещи с различни размери.  Работни ръкавици, сгъваем метър или кутия за обяд - всички те ще намерят своето място. 

Функционален

Натоварете вашето Caddy според нуждите ви.

Caddy Kasten предлага отлична функционалност и богат избор на подови покрития и преградни стени. Оборудвайте своето работно място изцяло според нуждите си.

Многообразие

Товарете и разтоварвайте според вашите нужди.

Качване, слизане. Товарене, разтоварване. Вратите на един лекотоварен автомобил са максимално експлоатирани - те биват  отваряни и затваряни многократно в рамките на един работен ден. Ето защо в Caddy са вградени панти, релси и дръжки,  които отговарят на най-високите изисквания.

Информационни материали & Следващи стъпки