Системи­за безопасност

Безопасно на път. Дори в критични ситуации.

Caddy Kombi  разполага с богат асортимент защитно оборудване.

Мултиколизионна спирачка1

Инициира процес на спиране след сблъсък. Така в идеалния случай се предотвратяват последващи сблъсъци. Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят сблъсък. С кратко отлагане скоростта на автомобила постепенно се намалява до 10 км/ч, като водачът по всяко време може отново да поеме контрола.

Електронна стабилизираща програма (без изобр.)

Чрез задействане на спирачките на отделни колела тя предотвратява недостатъчното или прекаленото завиване.

 

Антиблокираща система (ABS) (без изобр.)

Предотвратява блокирането на колелата. По този начин се запазва управляемостта на автомобила.

 

Регулиране на приплъзването на задвижването (ASR) (без изобр.)

Предотвратява превъртането на колелата.

 

Сигнал при непоставени колани (без изобр.)

Сигнализира на водача и пътника, че коланът не е поставен, като подканва към поставянето му - визуално след стартиране на двигателя, а след потегляне и звуково.

 

Въздушни възглавници (без изобр.)

Серийните въздушни възглавници на водача, пътника до него и страничните възглавници за главата в Caddy осигуряват на пътниците най-добрата защита при челен и страничен сблъсък. Въздушната възглавница на пасажера може да се деактивира с ключа на автомобила.

В рамките на ограниченията на системата.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип