Места за сядане

Местата за сядане в Caddy Kombi могат да се увеличат по желание от пет на седем. Само с няколко движения вашият Caddy Kombi може да се преобрази в двуместен товарен автомобил, с който безпроблемно да транспортирате обемисти стоки и материали.

Сгъваща се тройна седалка

Тройната седалка на втори пътнически ред се състои от една единична и една двойна седалка. Двата елемента могат независимо един от друг да се сгъват и изваждат от автомобила. Ако демонтирате цялата тройна седалка, ще се сдобиете с просторна и равна товарна повърхност.

Седалка до водача със сгъваема облегалка

По желание на клиента, за Caddy се предлага вариант за увеличаване на товарната дължина на автомобила. Облегалката на седалката до водача може да се сгъне максимално напред, в резултат на което се сдобивате с максимална товарна дължина¹ до 3,01 м.

¹ Дължина на вътрешното пространство по сгънатите облегалки на втори и трети пътнически ред и сгънатата облегалка на седалката за пътника до водача до кабината на водача на Caddy Maxi.
Допълнително оборудване срещу доплащане.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy Kombi
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy Kombi