Отделения за вещи

Перфектно организиран. Също както Вашият Caddy.

Във Вашата професия всяко действие трябва да е добре премерено. Затова Caddy Ви подпомага чрез една добре обмислена система за съхранение на вещи. Така всичко, което Ви е необходимо, е на една ръка разстояние - от инструмента до чашата с кафе.

Рафтове и отделения за вещи

Кабината на водача в Caddy Kombi Ви предлага множество различни по големина отделения и рафтове за съхранение на вещи. За всичко, което Ви е необходимо през един дълъг работен ден.

  • отделения във вратите с пространство за 1,0 л бутилки, от всяка страна
  • четири поставки за чаши в средната конзола
  • опционално чекмедже под седалките
  • отворена жабка
  • две отворени отделения за вещи
  • отделение за съхранение на мобилен телефон
  • заключваща се жабка, плътен капак на отделението за вещи, отделения за съхранение под двете предни седалки и мрежи за багаж на покривната надлъжна греда

Ниша за вещи в тавана

Непосредствено над седалките на водача и пътника до него, по цялата ширина на автомобила, се намира нишата за вещи. Невидима отвън, тя предлага достатъчно място за работните Ви ръкавици, сгъваемия метър или кутията Ви за обяд.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип