Гъвкави седалки

От 7-местен в товарен автомобил за няколко минути

Цялата бригада трябва бързо да се транспортира до строителната площадка? Няма проблем, Caddy Kombi се предлага с пет и седем седалки. За следващата поръчка са достатъчни двама души, но доста количество материал трябва да се вземе? Разбира се, и за това е подготвен Caddy Kombi. Благодарение на независимите една от друга сгъващите се, прихлупващи се и изваждащи се многоместни седалки във вътрешното пространство, бусът на отбора за най-кратко време се превръща в автомобил за доставки - и обратно. Помислихме също и за възможностите за непрекъсната товарна площ за дълги товари: опционално се предлага седалка за пътника до водача със сгъваема облегалка.

Седалка за спътника до водача със сгъваема облегалка

Опционално за Caddy Комби се предлага функция за непрекъсната товарна площ. Ако се сгъне облегалката на седалката на спътника до водачо изцяло напред, се увеличава максималната товарна дължина на вътрешното пространство до 3,01 м.1

Сгъваща и прихлупваща се многоместна седалка на 3-тия ред

Многоместната седалка на втория ред се състои от една единична седалка и една 2-местна седалка. Двата елемента могат независимо един от друг да се наклонят, прихлупят и извадят. Когато многоместната седалка на 3-тия ред се демонтира, се получава широка и гладка товарна площ.

Дължина на вътрешното пространство над сгънатите облегалки на втория и третия ред седалки и на сгънатата седалка на спътника до водача до кокпита на Caddy Maxi. Изображението показва допълнително оборудване срещу доплащане.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип